Paul Bettany a Han Solo filmben

Végre őt is láthatjuk egy képen. Dryden Vos-t alakítja, egy dörzsölt és ijesztő gengsztert. Amúgy más játszotta volna a Lord-Miller verzióban, de a Ron Howard által rendezettben már Bettany-é a szerep. Amúgy ő fogja összeszedni a törvényenkívülieket egy melóra.

A forgatóköynvíró szerint a filmet a Heat és a Thief című Michael Mann mesterművek ihlették. Na meg a korporét kapzsiság.

16 hozzászólás a “Paul Bettany a Han Solo filmben” bejegyzéshez

 1. Az előzetes alapján és a témaválasztás miatt nem nagyon akartam, hogy közöm legyen a filmhez, de Bettany-t nagyon szeretem. Nagy dilemma :D

 2. Huh, a Mandalorokról is érdekes filmet lehetne csinálni. Az kicsit talán el is szakadna a megszokott szereplőktől, mint a RO.

 3. Hm még egy ok amiért megnézem, Harrelson és Glover mellett a harmadik. Kicsit vicces, hogy nekem a mellékszereplők adják el a filmet teljesen.

 4. Szerintem egész frankónak néz ki (eddig), trailer is menőbb lenne, ha nem Solo lenne a neve, hanem valami random arc a Sagaból.

 5. @sum-blink: Igen mandalori páncél, de eddig nem volt szó róla, hogy Dryden Vos mandalori volna úgyhogy nem értem ezt a megállapításodat: “az összesnek olyan van.” Kikre gondoltál?

 6. “A forgatóköynvíró szerint a filmet a Heat és a Thief című Michael Mann mesterművek ihlették”

  most túl a korporét kapzsiságon, ebben amúgy láthat_nék_ is fantáziát, csak éppen a Rogue One-nál előzetesen még el is hittem hogy azt meg a Piszkos tizenkettő ihlette, és hát ez baromira nem látszott rajta (persze attól még lehetett _volna_ oké hogy nem érződik rajta a Piszkos tizenkettő hanem egyszerűen csak egy jó film, csak hát történetesen nem volt jó film. Viszont azóta kicsit bizalmatlan vagyok ha meghallom egy SW-filmről hogy bedobnak egy filmklasszikust hogy miről mintázták.

 7. Vos? A Star Warsban a Vos név a kiffui Vos klánhoz köthető ahonnan Quinlan Vos jedi mester is származik, lehetne erre valami utalás is a filmben.

 8. Forseti: úristen, ez nem neked szól, fasza miket tudsz, hanem ha az írók ezt meghúzták a sok további ismert dolog mellé…

 9. human: én se hiszem amúgy, hogy ilyesmi benne lenne csak feltünt mint érdekesség mivel a filmekben ninxs bemne de azokon kívül elég népszerű Quinlan Vos, még a clone wars sorozatba is benne volt ami ugye a kánonhoz tartozik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.