Baby Driver őszintén

A Honest Traileresek ezúttal Edgar Wright félig mesterművét szedik szét picit. A kezdő akciójelenet-karakterbemutató szerintem zseniális, simán top10 volt tavaly, csak utána… De azért Bellbottoms!!

Amúgy elég vicces ez a videó olyan szempontból, hogy olcsó zenére kellett vágniuk benne dolgokat, már ha akartak vele pénzt is keresni. Youtube lét.

human
írta
2018. 04. 18. 03:06
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Baby Driver őszintén” bejegyzéshez

 1. A táncos részek a Pókember 3 legkinosabb jeleneteit idézték. A szerelmi szál pedig nevetséges volt. Abba még jobban beleköthettek volna.

 2. Szerintem is borzalmas volt, pedig jól indult…aztán a közepe rohadt unalmas volt, a vége meg egyszerűen nevetséges a “sohamegnemhaló” Hammel.

 3. Szerintem majdhogynem kiváló volt, mesterien vágva, klafa zenékkel.
  A szerelmi szál se volt idegölő.

 4. Erősen túlértékelt volt ez a film tavaly. Az autós részek jók voltak és Jamie Foxx, minden más kuka, főleg a főszereplő csávó és a hülye zenéi. Iszonyat irritált!!

 5. Ilyen szar filmet ennyire még sosem hypeoltak a világon. Lily James az egyetlen értékelhető része, és ő is csak vizuálisan.

 6. Én imádtam, szerintem is az egyik legjobb film tavalyról, de hogy a videóról is beszéljünk: a kevin spaceys poén szerintem nagyon nagy volt, viszont összességében ez is a gyengébb honest trailerek közé tartozik szerintem

 7. Amikor néztem, nem éreztem, hogy Edgar Wright film lenne, és asszem ez a legegyszerűbb módja annak, hogy kifejezzem, szerintem milyen fostos volt a Baby Driver.

 8. szerintem is elég béna lett sajnos a film az első fél óra után, pedig addig még tetszett.

 9. Szerintem is borzasztó kínos volt a srác éneklése és táncolása. Ez a színész csávó nagyon gyenge. Próbált ilyen nagyon laza és cool lenni. De bénának hatott. A zenék pedig túl nagy klisék voltak. Az autós üldözések, Jamie Foxx és Hamm voltak pozitívum. Elismerem hogy a vágás nagyon szép munka de attól is csak baromi erőltetettnek és mesterkéltnek tűnt a film. Gagyi és hatasvadász volt. Egyszer nézhető popcorn filmnek tökéletes. De mesterműnek nagyon nem lehet nevezni.

 10. A tavalyi kínálat egyik kellemes meglepetése volt a film. Nálam simán benne voltva top10-ben.

 11. “Amikor néztem, nem éreztem, hogy Edgar Wright film lenne”

  wat? végig érezni a stílusát rajta, a probléma, hogy nem a jobb fajta Wright

 12. Dave: A csaj annyit tudott a fickóról, hogy Baby a neve, szereti a zenét és bankrabló. De ez elég volt ahhoz, hogy egy randi után kockáztassa az életét és várjunk rá 5 évet. Totál hihető.

 13. A vége egy picit túl lett tolva, de még így is benne volt a top 5 filmben tavaly. Értékelem, amikor valaki valami egyedit tesz le az asztalra. Ez a film egyedi volt, volt stílusa.

 14. Az egész ez izzadtságszagú wannabekúlság volt,én éreztem kínosan magam a film közben. A szekunder szégyent fokozta,hogy szerencsétlen film sokszor komolyan vette magát,a vége meg akkora szar volt,hogy el se hittem.

  Igen,beszoptam a hype-ot,de megtanultam,hogyha a film első fél órájában is ekkora műmájer buziság,akkor ki kell nyomni a fenébe.

 15. Jól indult a film, de aztán a végére valahogy olyan közepeske lett. Alapvetően nehéz a vígjáték meg a dráma közt egyensúlyozni. Kicsit Soderbergh filmjei ugrottak be.

 16. Már leírtam szerintem, de változatlanul az a véleményem, hogy akkor lett volna a legjobb, ha egy 15 perces kisfilmnek csinálják meg a BMW reklámfilm-sorozatba, annál több puskapor nem volt benne. Egyetlen gegre felfűzni egy másfél órás filmet elég nagy bátorság, főleg ilyen egydimenziós karakterekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.