DC-sarok: Aquaman utóforgatás, Blackhawks, Birds of Prey

James Wan azt mondja, hogy az utóforgatásokkal nem új karaktert tettek az Aquamanbe, hanem csak olyat, aki az elejétől kezdve benne volt a scriptben. Sőt, hozzátette, hogy az eddigi 9 rendezéséből 8-nál volt utóforgatás, ez a norma.

Azt is le lehetne hozni clickbaitesen, hogy Spielberg DC-képregényfilmet rendez, de ennek csalódás lenne a vége. Mármint igaz a dolog, csak épp a Blackhawkot adaptálja majd.. talán. Egyáltalán nem tűnik a DCEU részének. Viszont maga a projekt érdekes lehet, hiszen második világháborús pilóták osztagáról van szó, akik kalandoznak jobbra-balra. Mondjuk ezelőtt még az Indy 5 és a West Side Story áll sorban a rendezőnél, szóval legkorábban 2019 vége, 2020 eleje lehet a forgatás, avagy ki a fene tudja mi lesz belőle ténylegesen.

Ami kicsit konkrétabb hír: úgy tűnik a Birds of Prey feldolgozás halad a DC-Warnernál, mivel találtak egy rendezőt az élére Cathy Yan személyében. Ez egy csajbandás darab, bár ha lehet így hívni a DC női hőseinek tömörületét, amiben Harley Quinn az egyik főszereplő, akit természetesen Margot Robbie keltene újra életre.

7 hozzászólás a “DC-sarok: Aquaman utóforgatás, Blackhawks, Birds of Prey” bejegyzéshez

  1. Aquaman 👍

    Nem mondom, hogy tűkön ülve várnék egy Blackhawk filmet, de nézősnek mindenképp nézős,ha elkészül, meghát Spielberg na. És ez nem tűnik egy hozzá nem illő választásnak.
    Részemről nem kell, hogy a DCEU része legyen, de megvan a konnektálódásra a lehetőség. A Wonder Womanben életben maradt tagokkal lehetne összefutni, ha akarnak egy jelenet erejéig akár, de a Birds of Preynek tényleg a pilótája volt Lady Blackhawk pl és így hogy az is lesz ki tudja (ki is hagyhatják belőle, de ha beleteszik egy kis szerepben is passzol, az embléma meg ismerős lenne később).

    Szeretem a Birds of Preyt, bár fordítva csinálták, mint számítottam előbbre gondoltam a Batgirlt és abból a BoP-t, de így hogy egy BoP/Sirens film várható, Harley majd behúz azért embereket, aztán a BoP után akinek tetszett, annak ott a Batgirl szóló, addigra meg a Batman is más státuszban kell legyen már.
    Amúgy ugyanaz az írója mindkét filmnek elvileg, Christina Hodson. Margot betartotta, amit ígért, örülök, hogy producerkedik.

  2. Harley mit keresne a Birds of Preyben? Tagja sosem volt a bandának, legfeljebb ellenség lehetne, de Joker nélkül Harley gonosz lajstroma igencsak rövid.

  3. Ez nem teljesen igaz ugyanis Harley társult egy ideig Barbara Gordonnal amikor még Batgirl volt. Szóval nagyon szépen be lehetne építeni a csapatba.

    Erre a Blackhawk filmre kíváncsi lennék, mert nem csak hogy Wonder Womant de akár Zöld Lámpás barátunkat is bele tehetnék a jelenben. És még van pár akivel összefutottak a képregényben szóval simán lehet a DCEU része.

    Ezek utóforgatásos hírek meg tényleg csak a DC lejáratására jönnek létre, most nem rád értem nyugi. :D Minden filmnék van utóforgatás legyen az DC, Marvel vagy más. Van amikor kisebb dolgokat csinálnak van amikor betesznek egy másik szereplők hogy jobb legyen a sztori. Ebben az esetben egyébként ez történt és fura mert erre pont Geoff Johns hívta fel Wan figyelmét hogy talán mégis csak kéne bele az a szereplő elvégre eléggé fontos a kapcsolata Arthurral. Szóval érdekelne miért nem volt benne alapból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.