Nézzünk filmet: Jurassic World: Fallen Kingdom

Kijött a Jurassic World: Fallen Kingdom új előzetese, ami már sokkal többet elmesél a film történetéből. Sejtettük, hogy a dinómentés nem lesz egyszerű, de most kiderül, hogy a korporét kapzsiság ismét csak rosszul fog elsülni.

A poszter alatt ott a videó, tényleg csak azoknak, akik még ingatakog a film kapcsán, mert szerintem ez már spoileres. Persze aki bírja…

Bedobom az újabb posztert is.

32 hozzászólás a “Nézzünk filmet: Jurassic World: Fallen Kingdom” bejegyzéshez

 1. Eddig semleges voltam a filmmel kapcsolatban, de számomra most fordult át megnézendőbe a dolog.

 2. Az év egyik legrosszabb előzetese számomra. Nem a spoilerek miatt. Az egész valahogy taszító, nagyon kevés maradt meg még az előző (szerintem) nem túl jól sikerült előző film bájából is.

 3. Legalább háromszor szeretném moziban látni.
  Eddig is érdekelt de most kilóra megvettek.

 4. hát ez… pff… Ez így nekem rém gyenge. Kb a második rész újrázása csak tovább gondolva kicsit, de nekem ez így nem kell. Majd talán itthon, csak mert Jurassic Park meg dínók… De az, hogy már az előzőbe is elsütötték, hogy létrehoznak egy hibridet, meg itt most megint… Kérdezem én: minek?

 5. Izgalmas nézni ahogyan Chris Pratt minden dinós jelenetett karcolások nélkül megúsz.
  Az első rész csalódás volt a második már nem húz le!

 6. Miért… szerintem Jessica Chastain meg Chris Pine tök jó páros, már az előző rész is bejött.

 7. Rettenetes, ahogy a raptorból kutyát csináltak.
  A kövi részek lehetnének Benji, Beethowen és Rex frlügyelő feldolgozások Pratt és Blue főszereplésével.

  Az a szobába osonós, gyerekért nyúlós snitt nagyon kilóg a JP eddig felépített világából, mint valami B-kat. horror.
  Jut eszembe, az első és a második részt egymas után láttam, 97-ben, a 2. megjelenésekor. Akkor voltam első osztályos. Picit féltem, de tök jó volt.( annyira, hogy később, az egyetemen hallgattam ősállattant)

  Na, a trailer alapján 7 éves unokahúgomnak ezt nem engedném megnézni. Oda a bája, valóban.

  Persze én megnézem.

 8. Azért a tengeri dínós részek számomra hatásosabbak voltak a Jason Stathames Megalodonnál. Azért még simán megnézném moziban.

 9. Eddig nagyon nem érdekelt, de ez a kicsit spoileres trailer már jobban eladta. De amúgy mik ezek a plakátok? Ragadjunk ki 1 jelenetet és írjuk fel a címet azt jóvanazúgy?

 10. Megint tele van gyerekszereplőkkel… Francért nem lehet egy +18-as részt csinálni, agyig vérengzéssel. Raptor + TRex mind az 5 részben a főbb szerepekben kb. Indoraptor-os jelenetek sem nyűgöztek le. Azért ott leszek az első vetítések egyikén.

 11. Lazer: Azért nem lehet mert a gyerekek imádják a dinókat és 18+os agyig véres filmre nem ülhetnek be. Miért akarod kizárni azt a csoportot akinek a legnagyobb élményt adja majd a film?

 12. Juj de izgi lesz. Vajon túlélik a gyerekek? Vajon megmenekül a bácsi? Már alig várom!

 13. a második plakát fasza, az első nagyon műnek tűnik, ha csak a dino lenne akkor menne a falamra. trailert nem néztem, úgyis mozis lesz

 14. Az eddigi részek tanulsága: Ne baszakodj a dinókkal! De csak nem sikerül megtanulniuk. Bryce Howard karakterének meg a basziban kellene ülnie azok után, hogy az általa vezetett vidámparkban meghalt egy csomó ember. A T-Rext pedig azóta nem félelmetes, hogy nem tudott utolérni egy magassarkú cipős nőt.

 15. ” A T-Rext pedig azóta nem félelmetes, hogy nem tudott utolérni egy magassarkú cipős nőt.”

  true, és ez a full cgi baromság sem segít az imidzsén amivel kezd a fenti trailer.

 16. A T-Rex már a Lost Worldben is nevetségesen lassú volt. Az első filmben mondják is, hogy 50-60 km/órával fut, erre a másodikban kb nagyanyám sebességével baktat az emberek után.

 17. Úgy izgulok! Vajon most is lesz, hogy tűsarkú cipőben lefutják a T-Rexet, mint az első részben? :D

 18. most miért? nem tudjátok mi volt azon a tűsarkú cipőn, lehet vmi gyorsitó szerkezet beépitve, csak nem kötötték az orrunkra, majd a köv.részben ;) :D

 19. főleg, hogy a film majdnem legkisebb baja volt a cipő, sokkal egetrengetőbb hülyeségek vannak benne

 20. Sajnos az egészből egy bugyuta szörnyfilm lett már. A dinóknak lassan semmi közük nincs állatokhoz, teljesen természetellenesen viselkednek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.