Anon-előzetes

Majdnem 2 éve láthattunk az Anonból forgatási képeket. Pedig a rendező és a szereplők is valamennyire nagy nevek, és a sztori sem tűnik rossznak.

Andrew Niccol (Gattaca, In Time, Host) sci-fije, amiben Clive Owen egy olyan jövőbeli világban alakít nyomozót, ahol a magánélet és a névtelenség egyszerűen nem létezik, a kormány megszüntette a bűnözés elleni sikeres harcben. Ebben a közegben akad rá Amanda Seyfriedre, akinek látszólag nincs nyoma, nem tudni róla mindent. A nő nyomait követve egy nagyobb bűnügybe botlik.

12 hozzászólás a “Anon-előzetes” bejegyzéshez

  1. érdekesnek tűnik. a május 11 nagyon közeli bemutató. majdhogynem váratlan, ez utalhat a minőségére, de a Cloverfield, Super8-nak sem volt hosszú kampánya. mindenképp mozis nekem, ha hozzánk is eljut megér egy misét.

  2. A Valerian után Clive értelmesebb szerepben lesz. Nem hiszem, hogy ez eljut hozzánk. Marad az otthoni megtekintés.

  3. Komolyan az az érzésem, hogy mostanában egyre több az olyan egész estés scifi, ami tudatosan valamelyik Black Mirror részt gondolja tovább, vagy bővíti ki.

  4. Krizbo: Persze, mert Charlie Brooker egy zseni, eredeti – a technológiai újítások továbbgondolásából fakadó – ötletei biztosan rengeteg forgatókönyvírót inspiráltak.

  5. Közben úgy látszik a Netflix megint jobbról előz, mivel náluk máj. 4. a premier.

  6. körberöhöghettek, de nekem vmiért a különvéleményt juttatta eszembe, az hozott hasonló hangulatot. Mindenesetre érdekes, felkerült a radarra. Valószínűleg ezt is csak én képzelem bele, de vicces, hogy mintha Seyfried Johansson (ghost in the shell?) féle magasságokba akarna törni

  7. blady: Seyfried próbálja egy ideje, pl a posztban is említett In Time-ban is ő volt pl.

  8. Nekem olyannak tűnnik, hogy technológiai blablákkal akarnak eladni egy huszadrangú krimit. Noiros krimit ugyan, de egy pöttyet már ennyi alapján is izzadságszagú. De ne legyen igazam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.