Ijesztő nővérke

Érkezik a The Nun, ami a The Conjuring univerzum egyik spinoffja lesz. A rendezői székbe Corin Hardy (The Hallow) pattant, de a marketing csapatot már most dicséret illeti, mert ez a kép eléggé hátborzongató. Egy pap és egy noviciátus egy öngyilkos apáca ügyében kezd nyomozni, és természetesen az alábbi démoni valamire bukkannak.

human
írta
2018. 04. 19. 09:01
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Ijesztő nővérke” bejegyzéshez

  1. Én csípem ezt a szériát. Ez meg az Insidious kellemes kommersz horror. Ez a koncepció is eléggé adja nekem.
    Slusz poén: A haverom szomszédjának a testvérének a postásának a fia látta amikor a kocsmáros és a kamion sofőr arról beszéltek, hogy van pornó változata ennek a még el nem készült filmnek. Egy atom gáré ebben a szettben meg sminkben és hasonló arcokat vágva. Fenomenális.

  2. Ez az apáca magasan a legjobb karaktere az egész eddig bemutatott univerzumnak. Moziban nézős lesz még akkor is ha csak jumpscarekből áll majd az összes ijesztő rész.

  3. Én konkrétan fosok ettől, szóval várom.
    Ez az egy kép is gwáhháá barna nadrág.
    Amúgy keressetek rá a színésznőre, Bonnie Aarons, alapból van egy olyan arca, hogyha a közelembe jönne csapkodnám rögtön, egyszerre szép is valahol,mert durvaérdekes, meg nem is …a Mulholland Driveban is ő volt az a rusnya izé, szóval engem már évek óta kikészít és jól is keres vele :)

  4. A Próféta : Ez a nem semmi “A haverom szomszédjának a testvérének a postásának a fia látta ” :- )

  5. Most már biztos: egy inhumán entitás blaszfémikus befolyással támadja a hitemet. :D

  6. Gyula: A kocsmárost meg a kamionost se felejtsük ki! Hiszen ők beszéltek erről és én nem is tudom a weboldalt meg a linket :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.