Itt a Deadpool 2 kőkemény új előzetese

Rap zene, végre kedvelhető Domino, a szokásos Reynolds humor. Mi kell még, sok akció? Az is lesz, ahogy a videó mutatja. Na lássuk. Engem most végre elkapott!

Update: jött mellé egy Rob Liefeld által készített poszter is.

human
írta
2018. 04. 19. 13:57
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Itt a Deadpool 2 kőkemény új előzetese” bejegyzéshez

 1. Ricky Baker now you are 13 years old,
  You are a teenager now and you’re as good as gold.
  Ricky Baker, oh, Ricky Baker

 2. Kedvelhető Dominó? De mégis mi alapján döntöttül ezt el? Mert volt pár plusz jelenete? :D

  Ahogy a mondás tartja. Jobb CGI, szarabb film. Nem tudom de nekem minden előzetessel egyre gagyibb ez a film. Tényleg csak a beszólogatós egy sorosok amiket ki tudok emelni. Bár nem tudom minek tették bele a DCEU-t az előzetesbe, így most semmi hatása nem lesz a film közben. Nem mintha nagy elvárásaim lennének a filmmel kapcsolatban de azért remélem nem ennyi az összes poén.

 3. Hát ezen most k#urva nagyot szakastam :D. Eddig megmondom őszintén nem csigázott fel egyik előzetes sem. De ez moat jó volt. Thanos poén ott is van. DC fikázás is megvolt. Az a vég xD. Hogy repül a fószer.

 4. Engem eddig is megvett, de ez az előzetes a legjobb. A végén mikor darabolja a golyókat, nagyon cool.

 5. Jó lesz, bár a hypevonaton nem vagyok, de a mozijegyet megfogja érni, az első nem volt annyira újranézhető.

  Teen Titans Go mozifilm marketing jobban csinálja a DC beszólásokat, Thanosos, ha csak ennyi lesz, akkor szintén csalódás, remélem vizuálisan is jön vmi, mondjuk Wade rajzstílusában egy animáció.

  Még van idő Christopher Plummert betenni T. J. Miller helyett

 6. Hát ez az első részhez képest lókaki. Sehol nincs ahhoz képest. Ráadásul ez a csapasosdi gagyi jelmezekkel a kick-ass-t juttatta eszembe. Azért a Deadpool ennél többet ér.

 7. Kizárt dolog, hogy az a kép Rob Liefeld-től legyen!
  Nincs elég övre-csatolható kis táska, a karakterek testrészei arányosak, nincsenek csirke/fogpiszkáló lábak és a csaj csípője sem kisujj vastagságú. A töménytelen sci-fi fegyver hiányáról ne is beszéljünk! :)

 8. Ott a helyem a moziban. Az a helyzet ,hogy körölbelül ennyire vehető komolyan egy képregényfilm számomra.
  Persze vannak kivételek pl:Logan, Batman,Nolan féle Batman vonal… Ilyen humorral nagyon rendben van és kellett is ez a fajta változás.Nekem tele van a hócipőm a Supermannel a Batman vs.S, Amerika kapitány X-men (kivéve Logan) Képregénybe szerettem némelyiket, de a vásznon nekem a legtöbb röhejes.

 9. Rajta is van a poszteren Mike Capprotti neve is, mert hát egyből látni, hogy ez túl jó ahhoz, hogy Liefeld legyen. Rákerestek a másikra látni rögtön ki dolgozott…

 10. Nekem az “átlagos pasas” gesztusairól Mel Rodriguez jutott eszembe, és így máris érdekesebb a film is :) Amúgy bár én egyáltalán nem mozdulok meg egy tipikus mai szuperhős filmtől, ez egész vállalhatónak tűnik, pont olyannak, mint egy ilyen kis limonádé képregényfilm kell legyen.

 11. Mekare “Még van idő Christopher Plummert betenni T. J. Miller helyett”
  spriccel a könnyem! :D

  Amúgy szerintem jó volt, én felültem a vonatra!

 12. Valamiért egyébként az az érzésem, hogy Kábel nem véletlenül akar valamit attól a gyerektől. Tán ő lesz a főgonosz (mármint a gyerek)?

 13. Nekem baromi bejött az összes előzetes, ezzel együtt, abszolút agymenés lesz megint :D Peter dö beszt. És hát a kardos rész… Wolverine Origins flashbackjeim vannak :) De hát ezt így is kell. Hypevonat itt is megy.
  Amúgy meg remélem Ricky Baker lesz tényleg a főgonosz.

 14. Persze, azért is mondom, hogy tuti az lesz a csavar, hogy Deadpool védi a gyereket Cabletől közben meg ő a geci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.