17 hozzászólás a “Rajzolt hatású posztereken a Han Solo-film szereplői” bejegyzéshez

 1. Chewbacca is Chewbacca :DDD Én nem vágom mit nyígtok emiatt a film miat bakker. Nem kötelező megnézni :D Ez nem egy Jancsó Miklós film, amire anno elvitték az osztályt és végig kellett szenvedni :D Én SW fan vagyok és az sem érdekelne ha Lando szerepében Győzike szerepelne, akkor is megnézném….ráadásul kétszer :D Emília meg jöhet….mindenféle megoldásban :D

 2. Kétfajta Star Wars fan van. Akinek minden hígfos eladható egy logoval.

  A másik csoport TISZTELI a régi filmeket és érti, hogy ebben a sztoriban 6 filmnyi történet volt, minden más csak max. kellemes ám komolytalan kalandozás könyv, játék formában ebben az univerzumban… de filmre már nem elég/ felesleges.

  A tarka metrobuzi posztereket továbbra se tudom a szürke filteres filmmel összeegyeztetni, de hajrá.

 3. már ott tartunk hogy a hipster hárdkór star wars rajongók még a prequeleket is alapnak tartják.

 4. ne hidd, hogy te a “hipster hardcore” beszólással egyedibb vagy bárkinél amúgy :) a prequelek sosem lesznek jó filmek, de több kreatívitás volt bennük, mint mondjuk a Rogue One-ban.

 5. Miért baj az ha valakinek a 4-5-6 számít csak igazinak?
  Miért baj az ha valakinek az előzménnyel is igazi??
  Miért baj az ha valakinek az új részek is tetszenek???
  És végezetül, az egyik tábor miért próbálja meggyőzni a másik kettőt fröcsögő szájjal, hogy hülye? Én kb ennél a pontnál ábrándulok ki az egész SW közösségből.

 6. Biblonynál a pont. Mindenki magának döntse el, hogy hol a SW határ és kész. Persze végig “szenvedheti” a többi részt is, hisz szíve joga, de ha megteszi ne sírjon. Persze elmondhatja a véleményét róla, nem gátolom meg, mielőtt meggyanúsít valaki, csak akkor ne annyi legyen, hogy “ez szar”.
  És igen zavaró, hogy a savazó le akarja beszélni azt, akinek tetszett és beskatulyázza, hogy SW logóval megvették őt kilóra…. Viszont, ha őt begyöpösödött SW fannak tartják, akkor meg makogni kezd. Ez inkább már Fan Wars manapság…

 7. A Solot játszó színész csak ezt az egy arcot tudja felmutatni? Ő lesz az új Steven Segal. :D

 8. @hannah: pont ezt akartam írni… :D a csávó olyan mintha állandóan selfiehez pózolni… paródia…

 9. ennek az Ehrenreich srácnak az arckifejezéseit képtelen vagyok megérteni. Milyen érzelmet fejez ki? Mire gondol? Milyen szituációban van?
  A Dreamworks aszimetrikus felhúzott szemöldökű vigyora jut eszembe, ami messziről jól néz ki, de ha sokat gondolkodik rajta az ember, csak összezavarodik, mert semmilyen élőlény nem csinál olyat

 10. “ezt az egy arcot”… nemár. ugyanez a kép van a többi (legtöbb) promóanyagon is.

 11. 5-6: Szerintem már az eredeti 1980-ban bemutatott Birodalom Visszavág elején is ott volt a V-ös, így a prequeleket el tudom fogadni. (Régen én se tudtam, de aztán jött az Ébredő Erő…) Rogue One csak az éra miatt jön be valamennyire. Mondom, számomra drága fanfilmek… ’83-ban születtem, még épp gyerekként láttam a prequeleket is, lehet azért férnek nagy jó indulattal bele a Star Wars packba. Meg ki is van mondva és felvállalva, hogy prequel ergo nem fejhették szarásig. (De három eredeti Star Wars van, ez tény.)

  Egy filmes blogon elmondhatom ha a kedvenc filmeim egyre szarabb folytatásokat kapnak. Ezzel nem sértettem meg senkit, aki akarja tőlem minden évben megveheti az összes ketchupot meg riskát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.