A Disney következő évei

Most van egy ilyen forgalmazóknak és mozilánctulajoknak rendezett konferencia, ahol a Disney felfedte a következő éveit. Ezen kívül egy csomó itt láthatóból már mutattak is nekik videót, de ezek nem szoktak kiszivárogni a netre, nem egy Comic Conról van itt szó fanokkal, akik mindent megkockáztatnak.

human
írta
2018. 04. 25. 03:28
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “A Disney következő évei” bejegyzéshez

 1. 2020 az “utolsó” Star Wars? azt hittem, kétévente jön az új. a többi meg hű, most pár évig akkor minden a megfilmesített rajzfilmekről szól majd, remek.

 2. visszafogott becsléssel is kb 15 mrd dollár van a képen, Ha egyszer beindul a biznisz…

 3. 2019-re már egyetlen Marvel-film sem maradt?

  Remélem, ez egy korszak vége lesz a filmgyártásban.

 4. Ettől a listától nem féltem a pénzem :D Azért sikerült megosztaniuk egy Dumbo képet, hát nem undorodom tőle kevésbé az újra eladjuk a klasszikusokat üzlettől.

 5. 5.

  Ott a Marvel kapitány és a Bosszúállók 4. Aztán ezután jelentik be majd a negyedik fázis filmjeit. Lesz még minimum 10 év a tarsolyukban. Hála az égnek.

 6. kár hogy nem lehet gifet linkelni.. van pár filmes öklendezős meg hányós jelenet ami ide illene

 7. Amig ilyenek a bevételeik, addig nincsenek rászorulva arra, hogy új ötletekkel álljanak elő. Amig a legszarabb képregény filmjeik is minimum 500-600 milliókat fognak hozni, addig ne várjatok nagy változást!

 8. Most nem tudom, hogy mi bajotok van, hiszen egy része új cím. Én leginkább az Aladdin és Lion King filmekre vagyok kíváncsi, mert ezek örök kedvencek és közel tökéletes musical jellegű rajzfilmek, ezért kicsit aggódok, hogy tudják-e majd überelni, de a Jungle Book és a the Beauty and the Beast bebizonyította, hogy lehet alaptalanok a félelmeim. Így is nem hittem volna, hogy ilyen közel egymáshoz dobják piacra, én a Lion Kinget eltettem volna Karácsonyra az SW elé pár héttel.

  Frozen és a Toy Story : bejáratott franchise ez is, nem hiszem, hogy el tudják rontani. A Toy Story 4 kapcsán talán csak azért rezeg a léc, mert a harmadik végének érzelmi töletét nem biztos, hogy felül tudják múlni.

  Nutcracker : ez is nagyon szépen néz ki, de a témája és főként a zenéje miatt nem vagyok biztos benne, hogy nagy sikert fog aratni a gyerekeknél. Hacsak nem pakolták tele cuki mellékszereplőkkel.

  Incredibles : Az elsőt szerettem, de akkoriban még csak fellángolóban volt a szuperhős őrület, így most talán még jobban rámennek a paródia jellegre.

  Ralph : Ez is egy kedves kis filmecske volt, ha ezt is telepakolják ilyen Ready Player One jellegű utalásokkal, akkor akár még jó is kisülhet belőle.

  Dumbo : Ez a rajzfilm szerintem szörnyű és nyomasztó emlék a számomra, de lehet ebből is ki tudnak hozni valami jót egy CGI cirkuszban. Kár, hogy az alapötletet éppen a Madagaszkár 3 is már elsütötte a szerény minőségű folytatásban.

  Az SW és MCU nevek pedig adottak, akik eddig követték, kétlem, hogy most szállnának ki.

 9. Kíváncsi vagyok mi lesz az sw-vel a 3. ray film után.

  Nekem eddig a rogue one tetszett csak az új sw filmekből.

  MCU filmekről meg csend van. Anno mondták hogy nem fognak új filmeket felfedni amíg az inf war le nem zárul mert mind spoileres lehet.

  Dehát már most lehet tudni hogy lesz Ant man 3, Gotg 3, Black panther 2, Spiderman 2… :D

  Amíg ilyen statot hoznak a MCU filmek a többi filmhez képest addig ömleni fognak…

  http://www.businessinsider.com/black-panther-5-times-as-much-money-as-any-other-movie-in-2018-2018-4

 10. @Marcipáncica, mivel már forgatják, igen, van főszereplője. Úgy másfél éve is talán. Brie Larson.

 11. Ha egy kicsit tovább mutatnák az idővonalat, akkor rajta lenne egy 2020-as Indiana Jones is.

 12. Tényleg, a pók 2 is jön. Meglesz az évi 3 Disney/Marvel. Király. Plusz ugye 2 X-men a Foxtól és Shazam, WW2 a dc-től. Akinek ez probléma az még szenvedni fog egy darabig.

 13. Erről jut eszembe a WB és egyéb stúdiók kapnak ilyet? Képregényfilmeken kívül Star is born-t vagy a The Nun-t pl nagyon várom örülök, hogy végre mutattak belőlük ott már valamit, remélem felrakják hamarosan

 14. A Fox Marvel produkcióit nézem, akkor a Deadpool-on (és talán a New Mutant-en) kívül semmi se játszódik a Disney MCU-hoz hasonlóan a jelenünkben. A jelenlegi X-Men még mindig a múltban játszódik és a Főnix után kiderül, mikor válik végül a szerves részévé a Marvel univerzumnak. Skarlátboszorkány lehetne az összekötő kapocs a két felépített univerzum között, nem tervezneének full rebootot új színészgárdával esetleg. Egy Mutánsvilágot nagyon megnéznék 2020-as évek első felében.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.