A Glass-t is mutogatták

Még egy a CInemacon, ahonnan láthattuk a Disney terveit és a Venom trailert. Na most ott az Universal is felfedte a lapjait, amik között ott van a Split-Unbreakable folytatása, hiszen mint kiderült, ezek a filmek egy univerzumban játszódnak. Bár a trailer nem került ki a netre, a Cinemaconról nem sok minden szokott, de egy leírása már van a látottaknak:

Sarah Paulson (AHS) egy olyan pszichiátert alakít benne, aki magukat szuperhősnek gondoló embereket kezel. Az ő intézetében van a lenti képen látható hármas.

human
írta
2018. 04. 26. 01:51
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “A Glass-t is mutogatták” bejegyzéshez

 1. Teljesen komolytalanná teszi a Sebezhetetlent ez az egész. Plusz nem is értem, mi ez az erőltetett kapcsolat.

 2. Nem értem, hogy kerül mind a három intézetbe. Még Glass oké mert őt ugye lecsukják, de a Beast elvileg szabadon van, Brucet meg láttuk kávézgatni….

 3. Várós! Azt én is remélem ki lesz fejtve hogyan kerülnek egy helyre.

  Off: con-on pörgött a félkész Aquaman előzetes és biztosan várható még Halloween valamint pénteken végre a fox prezentálja a Predátor előzetest.

 4. ki beszélt itt arról, hogy intézetben vannak, vagy egy helyen közösen bezárva?

  Paulson simán kezelheti Glasst a börtönben kirendelt specialistaként, Beast már eleve pszichológussal nyomult, Bruce meg szintén járhat valakihez, mert megkattan a teher alatt. ha van egy elismert szaktekintély, és Bruce tudja, hogy korábbi ellenfele hozzá jár, akkor simán kiköthetnek egy embernél.

 5. + ez a poszter úgy néz ki, mint valami CW matiné és nem csak azért, mert először azt hittem, hogy a nyugdíjas Green Arrow van a kép jobb oldalán.

 6. Kár, hogy nem James Newton Howard lesz a zeneszerző. Pedig mekkora score-t írt az első filmhez.

 7. de az hogy ott pörög az nem jelenti azt, hogy a netre is kerül. Az Aquaman sem fog, mert a VFX nem megfelelő még a nagyközönséghez való bemutatásra.

 8. human: Igaz. A Predátor esetén Shane azt twittelte, hogy con után megy a mozikba is az előzetes. Tehát olyan sokat nem kell már várni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.