Elvileg összeállt a Star Trek 4

Ez nem a Tarantinoval készülő projekt. A lényeg, hogy tegnap a Paramount megerősítette: két Star Trek-projekt fut náluk. Ez a fősodorba tartozó, amiben Kirk majd visszautazik az időben, hogy az apja segítségét kérje. Így legalább Chris Hemsworthöt is a filmbe tudják tuszkolni majd, szóval már csak Evans-t kéne megnyerniük a franchisehoz. Viccet félretéve Zachary Quinto természetesen nem maradhat ki Spocként, és gondolom a többiek is várhatóak.

A lényeg, hogy az egészet egy női rendezőre S.J. Clarksonra bízzák elvileg. Ha jól látom a sorozatok világából érkezik majd, de elnézve a címeket nem is rosszakban működött közre eddig.

human
írta
2018. 04. 27. 02:59
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Elvileg összeállt a Star Trek 4” bejegyzéshez

 1. Örülök már eleve annak, hogy jönnek még ST filmek, azt hittem a Beyond után hosszú pihenő lesz és csak max a QT talán elkészül majd. Ilyenkor jó tévedni. Örülök, hogy női rendező is kap esélyt, remélem felfrissíti kicsit a dolgokat. Szeretem az új ST filmeket (na jó az Into Darknesst nem) de szerintem túl sokat költenek rá.

 2. Mi van?
  2 Star Trek project?
  Az egyik Tarantinoval!
  Lesz egy a gyerekenek, egy meg a felnőtteknek, vagy mi az …?

 3. A hír nem is olyan rossz bár a rendező lehetne erősebb is furcsa ,hogy ennyire kezdőre bíznak ennyi pénzt. Remélem ezt még meggondolják.
  Tarantinoval meg szerintem nem lesz gond ő úgy tudom nagy ST rajongó rendezni is tud azért nem gondolom ,hogy ebben is önteni fogja literszám a vért hanem tényleg jó ötlete van. Én bízok benne.

 4. kezdő? azért ezt ne csináljátok már, ott van belinkelve, hogy hány éve gürizik a szakmában, és milyen showrunnerek mertek rábízni részeket. ha egy férfi érkezne ilyen szakmai előélettel, akkor senki nem írná, hogy kezdő. mindezt úgy mondom, hogy a túlzott pc kultúra nálam is kinyitja néha a bicskát, de a túlzott ellenkultúra is.

 5. Én is ezen az állásponton vagyok, de nem nagy falat még is csak a sorozatok világából a box office filmekbe robbanni?

 6. Human:

  A nőci kezdő a filmek téren. Életében nem rendezett speciális effektekkel zsúfolt akció sci-fit, így tény hogy kezdő.

  TV sorozatok téren lehet profi, de itt zöldfülű.

 7. Én is csak ezért írtam ,hogy kezdő mármint a filmek terén ráadásul blockbuster-el kezd ok hogy sorozatok terén meg már veteránnak számít azt aláírom. Lin sem volt hatalmas tapasztalatokkal de neki legalább volt egy FastFive amit elég jól összerakott. De én továbbra is bizakodó vagyok és jó ,hogy van fejlemény új ST mozifilmről. Én nem szeretném ha nyesnék a költségvetést szerintem igen is rakják csak bele a pénzt és legyen minőségi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.