Ilyen lesz a Han Solo-film

Ha jól látom van pár új másodperc a nemsokára befutó Han Solo filmből ebben az új “ígykészült”-ben. Random kép alatt ott a videó. Továbbra is darkos, és továbbra is a Rogue One rajongóinak szól főleg.

18 hozzászólás a “Ilyen lesz a Han Solo-film” bejegyzéshez

  1. Vannak. A Rogue One messze nem volt hibátlan, de nekem az újonnan készült részek közül még mindig az tetszett a legjobban.

  2. +1 Rogue One-ra. Ennek meg olyan kellemes Western feelingje van. Meglátjuk élesben hogy szerepel. :)

  3. Én még egy szürke/ dark westernt nem láttam. :D

    Rogue Onet sokan a Birodalom Visszavág elé rakták anno… szerintem a Disney legjobb SW filmje az érs miatt. A CGI színészeket és a rommá vágást/ official alternatív befejezést sajnálom.

  4. (Természetesen a Birodalmas kijelentéssel nem értek egyet , az alap részek közelében nincs, de a Disney SW-ok közül a legnézhettőbb.)

  5. rohadjak el, nekem adják ezek a trailerek. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ha nem Soloról szólna, hanem valami random faszról, aki Lendo haverja, mindenki várná.

  6. “ha nem Soloról szólna, hanem valami random faszról, aki Lendo haverja, mindenki várná.” – ez most komoly? Ha igen, akkor nem igazán értek veled egyet. A R1 bevételi adatai is azt bizonyítják, hogy ha nem saga-filmről van szó, akkor kevésbé érdekli az embereket. Nagyon kíváncsi leszek arra, hogyan teljesít majd a Solo, én nem várom ezt jobban, mint ahogy a R1-t vártam, de biztos, hogy moziban nézem!

  7. Én is random a fasz dolgot mondom mindig. Akkor nem kéne viszonyítani. Csak dizni nem tud lecuppanni a a kiccsaládról. (Majd a Rey-es trilógiában.)

  8. sum-blink: Nem a Disney, hanem a rajongók nem tudnak lecuppani a “családról”. A Disney eddig módszeresen filmről filmre nyírja ki a Skywalker -klánt, mire eljutunk a 9. filmig, már csak 1 tagja lesz életben.

    Milyen Rey-es trilógia? EZ (7-8-9) a Rey-es trilógia! :D Mellesleg Rey-nek szerintem fontos szerepe lesz a “család” fennmaradásában de ez már csak spekuláció!

  9. kisaaame

    Sci-fi heist western darkos stílusban. Ki az akit ne érdekelne egy ilyen film?!
    R1 totál más volt totál más sztílóban. És szerintem is ziccer volt az a film. Csak az a baj, hogy kihagyott..
    Ha meg trilógiát akarsz a családról, nézd Dieselék sagaját : D

  10. Milyen Rey-es trilógia? Mivel jnm él senki a régiek közül, kizárásos alapon a 10-11-12, amit jól lakott óvodás barátunk rendez majd és a papírmasé/ Mary Sue PC karaktereket fogja már csak futtatni.

    Én rajongó vagyok és nem hiányoltam a 7-8-9-et Skywalkerekkel, Solokkal sem. Leginkább sehogy.

  11. Ja! Arra a net van rákattanva, azért írtam bele, de elég semmilyen karakter mind a három (négy) új karakter.

  12. Csuvi központú film kellett volna, rabszolgalázadással, Solo cameoval de ez is lehet jó.
    kisaaame az ep VIII legfaszább része a Rey-Ben vállvetve harcolás volt, ennek folytatása lehet, akár dinasztia alapítás is, és mivel Kylo a dominánsabb, akár a sötét oldalon is, úgyhogy osztom a véleményed. Bár az új trilógia másról fog szólni a hírek szerint.

  13. Annyira érzem, hogy lesz benne egy okádék CGI Jabba, meg valami odaerőltetett Boba Fett jelenet.

  14. Egyetértek lackópetykóval, a Rogue messze a legjobb SW film amit ebben az évtizedben készítettek. Rey egy Mary Sue baromság – nagyon nem baromság, a fanok számtalan videóban összevágták hogy miért van ez így, esetleg kellene nézni a YouTube-ot SW témában.
    Ron Howard behozatala nem tett rosszat a filmnek az biztos (lásd még: https://youtu.be/p1VCYu2ecfo ), de nagyon kényes a téma, ismét egy fő, mondhatni abszolút legendás karakter szétcseszhetősége miatt, ettől parázik mindenki.
    Az új trilógiának én már nem szurkolok, az Ep. IV copypaste és a százmillió sebből vérző TLJ után már csoda kellene hogy azt vissza lehessen hozni. Az SW story-k viszont még jók lehetnek, ahogy a Rogue is példázza, így jó lenne ha ezzel nem írná le ezt a próbálkozást is a Disney a francba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.