Jön a Manhunt a Netflixre

Bár már elérhető khm verzióban John Woo új filmje, de aki ráér, az péntektől a Netflixen is nézheti. Nem egy Ál/Arc, de úgy tűnik van benne pár nézhető akciójelenet. A Netflix által készített előzetes a tovább mögött.

human
írta
2018. 04. 30. 19:03
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Jön a Manhunt a Netflixre” bejegyzéshez

 1. John Woo fanként is szörnyü volt sajnos még önparodiának se jó, pedig imádom a mester korábi műveit

 2. Mi szösz. John Woo Hong Kong-i Fugitive remake-et csinált? A jelenetek nem rosszak, de ez a zene, atyám…
  De legalább lesznek galambok…

 3. Tyberius06: Nem, hanem egy japán film remake-je (Manhunt 1976-ból, itthon Ádáz hajszaként ismert).
  Csak itt most egy kínai főszereplő kerül bajba Japánban.

  De amúgy igen, egy Szökevény tipusú film.
  Szeretem az ilyen filmeket, amikor egy főhösnek kell kideríteni/kinyomozni, hogy mi zajlik körülötte (Szökevény, Bourne rejtély, Ismeretlen férfi), de ennek tényleg gyenge sztorija volt.

 4. John woo hoolywoodi filmjeit imádtam, legföképp az álarcot. De mi történt vele? Kitiltották Hoolywoodból vagy mi a franc??

 5. @Nicki Santoro

  A Mission Impossible 2 után legyártott két anyagi buktát, valamint az Ál/Arcot leszámítva egyik mozija sem volt sikeres kritikailag (az IMDB-n mindegyik éppen csak megugorja a hat csillagot).

  Ő elment ilyen drámaibb vonalra a két filmjével, miközben éppen reneszánszát élték a kung fu-filmek a Mátrix farvizén (Jet Linek volt egy csomó hollywoodi akciófilmje akkoriban).

  Igazából az egész akciófilm-műfaj megfáradt addigra, a Mátrix-trilóga után senki nem akart bevállalni komolyabb projektet (ezért volt üde színfolt pl. az első Megtorló, mert a gagyisága ellenére (vagy pont azért) hozta a 80-as évek hangulatát). Komolyabb akciófilmre egészen a Die Hard 4-ig meg a Rambo 4-ig kellett várni.

  Szóval lehet azt mondani összességében, hogy John Woo pont rossz projektekkel próbálkozott rossz időben, ezért nem is maradt keresett rendező.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.