Woman Walks Ahead-előzetes: Chastain a vadnyugaton

A film Catherine Weldon életéről szól, amikor 1890-es években Dakotába utazott, hogy lefesse Ülő Bika törzsfőnököt. Így került be az idiánok és katonák a földért folytatott harcába. A főbb szerepekben: Jessica Chastain, Ciarán Hinds, Sam Rockwell. A poszter alatt ott a videó.

3 hozzászólás a “Woman Walks Ahead-előzetes: Chastain a vadnyugaton” bejegyzéshez

  1. A poszter a frissebb vagy lemaradtam? Na mindegy is a plakát az szerintem gyönyörű, főleg így egymással szemben azzal az arckifejezéssel. Ha lenne helyem a falon ezt lehet még úgy is kiraknám, ha végül nem szeretném a filmet.
    Most mintha egy kicsit több élet lenne Jessica Chastainben, vagy csak most nagyon egyszerre volt egy ilyen Miss Sloane/Molly’s Game kombó, amiben a téma miatt is hidegebbnek kellett lennie, de szerintem ez az alakítása most izgalmasabb lesz.
    Az biztos, hogy gyönyörűen néz ki. Pár napja láttam az előzetest, akkor még elsőre a történet nem hype-olt fel úgy, de most ismételve plusz ezzel az “intim” poszterrel eléggé várós lett

  2. a poszter is 25, ez csak egy pótló poszt volt, mert kimaradt a héten, hiszen kevésbé hypeos és elfér holtidőben is így.

  3. Ez érthető. Szóval lemaradtam, köszi. Hiányolnám ezt a plakátot az életemből most már.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.