Itt a Red Dead Redemption 2 új előzetese

Ha jól látom, akkor a vadnyugat végéről szól majd a Read Dead harmadi második része. Ide már csak egy harmonikaszóló kellett volna, de anélkül is rohadt hangulatos. Reméljük a single ütni fog, mielőtt itt is mindent kisajtolnak majd az online résszel.

Nem olvastam utána, de lesz benne battle royale? Csak mert vadnyugati köntössel és normális grafikus motorral nyam.

11 hozzászólás a “Itt a Red Dead Redemption 2 új előzetese” bejegyzéshez

 1. Őrületes!
  A redemption első része az hatalmas kedvenc mai napig, kb az első indokom volt miatta megtartani a ps3at. Sajnos a PC logót nem látom rajta, pedig az új vas most lett beizzítva.. btw nagyon várós.

  Ha meg lesz mutli része (márpedig tuti lesz) akkor simán elképzelhető hogy lesz battleroyal mod. Mindenbe belerakják már. Verdun, Next Day survival.. oda is ahova nem kéne. És ettől már behányok. Na de nem a grafika fogja feldobni azt a modot, ha lesz..

  Ha meg egy szörny-fejvadász multi játékot szeretnétek némi king of the hill stílusban, akkor ezt csekkoljátok : Hunt Showdown
  Szörnyek, mocsár, western, fekete mágia és még több player. durca.

 2. Olyan már nem igazán van szerencsére, hogy valami csak a konzolokon jelenik meg. PC-re is mindenképp jönni fog, csak később, mint a GTA5. Biztos nem fogják azt megtenni, mint az első résszel, hogy nem jelentetik meg, mert a GTA Online iszonyatos pénzfejő gép PC-n, és vszeg ennek is ez lesz a sorsa.

 3. btw, amúgy jól írtad human, ez a harmadik rész.
  Red dead revolver volt az első

 4. “Olyan már nem igazán van szerencsére, hogy valami csak a konzolokon jelenik meg.”

  csak az összes Red Dead játék, hogy a többi konzol exkluzívről ne is beszéljünk.

 5. “btw, amúgy jól írtad human, ez a harmadik rész.”

  tudom, még toltam is ps2-n anno, viszont ezt kettesnek hívják ezért poénkodtam vele, főleg hogy kinn úgy láttam van akit triggerel ez a pontosítás, hogy a harmadik rész :)

 6. “Nem olvastam utána, de lesz benne battle royale? Csak mert vadnyugati köntössel és normális grafikus motorral nyam.”

  Inkább nem írom le, hogy mi volt az első reakcióm erre a mondatra.

 7. mi a baj vele? a nagyok is be fognak szállni a BR-be, és a Rockstar talán meg tudja csinálni jól.

 8. Hogy minden erről szól :D
  Éljen az arma, de átkozom a napot, hogy ez a mod ennyire kinőtte magát. Bár western sztílóba még bele-beleférhet, de nekem is tele a tököm már hogy minden battleroyal meg king of the hill. El van adva nagy csapatjátéknak, meg hogy mennyire profi, de inkább annyit mondanék erre, hogy arma ace mod, squad, project reality

 9. Biztosan minőségi játék lesz, ez nem is kérdés, de engem ezek a R* féle gta-k teljesen kiégettek, halálra unom magam ezekben a copypaste-sandbox cuccokban. Az előzőt is teljesen kijátszottam, de egyáltalán nem mondanám, hogy mekkora über cucc volt – de a pillanatai megvoltak.

  Ja, BR meg nyilván lesz, 2018ban miben nem lesz? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.