Teen Titans Go! To the Movies-előzetes

A film ami a teljes DC univerzumból viccet űz, és még a Marvelre is kikacsintanak. A történet középpontjában a segítők, a sidekickeck vannak, akik saját filmeket szeretnének maguknak. Ehhez Deadpool segítségére is szükségük lesz. Mindezt meta poénokkal teletömve természetesen a filmkészítésről, Hollywoodról, és a hősfilmekről.

human
írta
2018. 05. 02. 02:14
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Teen Titans Go! To the Movies-előzetes” bejegyzéshez

 1. #mertagyerekekakiknézikigazábólszeretikéselégsokDCfanszülőtismerekakikélvezikegyüttnézniacsemetévelametaviccekmiatt

  Sőt ez az előzetes jó pár nem családos rajongót is megmozgatott, a mozis poszterekkel a háttérben, főleg a detective chimpes bajuszossal, de a Dr Manhattenest konkrétan ki is raknám a falra :D
  Azt szeretem amikor magukat ekézik…már rögtön az elején megöltek. Befizetek, a Lego Batmant is moziban láttam… gyerek nélkül azért főleg nem egyedül megyek majd, még Peter File-nak néznek :DD

  OFF félig-meddig, mert mégiscsak DC animációs és itt a blogon azért szerepelt is:
  Már nézhető a Batman Ninja.
  Pont az tetszett benne valamennyire, ami miatt az előzeteseknél is tartottam tőle és pont azt utáltam, amiben bíztam :D
  Ez a fajta 3D animációs, de ilyen rajzolt ceruza satíros réteg rajta (mi ennek a rendes neve?) tök jól mutatott és a hátterek is szépek voltak, a harci mozgások szerintem tök jók voltak vele. Viszont a szájuk mozgása a hangra iszonyatos volt és már az kivetett (plusz szerintem ezek az egybesor fogaik félelmetesek :D)
  Ezzel még nem lett volna probléma, mert tudtam volna jól szórakozni rajta, de a történet szerintem nagyon nem jó…illetve még az alap amiből indul az elején lehetne, de utána nagyon hamar elvesztettek. Konkrétan a film felétől szabályosan szenvedtem. Nem vagyok nagy anime rajongó (kedvelek vagy 10 darabot), lehet ez is az oka, de ez szerintem nagyon rossz volt.
  Ha valaki DC-s animációs filmre vágyik és a TTG movie nagyon nem fekszik, akkor idén volt már egy tök jó Suicide Squad Hell to Pay.

 2. “A film ami a teljes DC univerzumból viccet űz”

  Viccet űz az a moziverzummal már önmagából is. Szóval ez felesleges.

 3. Nem tudom mit vernyákoltok. Ennyi erővel minek a Deadpool film? Ugyan ezt csinálja mint ez a film, de ez tényleg vicces. A DC legalább ha máshol nem is az animációsok terén verhetetlen. Ha a közelben adnák a mozik angolul tuti moziban nézném.

  Bár elég sok poént nem fognak érteni szerintem az átlag nézők vagy azok akik nem nézték anno a sorozatot. :D

 4. Sok a rinya gyerekek. Közel 30 évesen mondom hogy a sorozat is kurva jó. Olyan kikacsintások és DC-s poénok vannak benne amin többet tudok röhögni mint mai 10 vígjátékon együtt. Tény hogy nem egy szuperhős sorozat, nem is akar az lenni, abból van már bőven elég, ez egy vígjáték sorozat leginkább DC fanoknak. Kár hogy a célközönség nagy része annyira vaskalapos hogy nem tud érvényesülni, képregényes vagy csak mozis háttér tudással pedig nem nyújt annyit.

 5. Kedvenc reggeli rajzfilmem volt az utóbbi időben katasztrófa,hogy milyen mese sorozatok vannak ezt biztos megnézem majd főleg,hogy a dc-t fikázzák vegyék már észre magukat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.