Heti mozibemutatók: május 3.

Végre emberibb időpontokban is megy a Quiet Place most, hogy végre itt a premierje. Más néznivaló?

  • Szaffi – felújított magyar animációs a hétre.
  • Hang nélkül (A Quiet Place) – nem csak horrorrajongóknak.
  • Taxi 5. – nane.
  • Szűzőrség (Blockers) – közepesnek tűnő vígjáték.
  • Színpadon az életem (Marvin ou la belle éducation) – francia dráma.
  • Kutyák szigete (Isle of Dogs) – Wes Anderson újabb stop-motion animációs kalandja.
human
írta
2018. 05. 03. 12:25
megjelenés

hozzászolás


15 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: május 3.” bejegyzéshez

  1. Azért Quiet Place messze nem egy olyan korszakos mestermű, mint ahogy a kritikák beharangozták. Egy kellemes film, és ha ennyit vár tőle az ember, akkor nem csalódik.

  2. Fasza volt a Quiet place, de nem annyira, mint mondják. Btw, már egy hete játszák a cinemában, ezért totál nem értem, hogy miért Május 3 a premier..

  3. úgy kell leülni megnézni,mintha nem lett volna körülötte ez a nagy felhajtás és akkor egy kellemes filmélmény lesz.én is abba a hibába estem,hogy egy csodát vártam,de utána rájöttem,hogy túl sokat akartam ettől a filmtől.teljesen rendben van.jó film.

  4. meg is lepődtem, mikor lement a taxi trailer a 10/3-as ghostland előtt. ÁLTALÁNOS RIADÓÓÓ
    a quiet place-t megnézzük azért

  5. Nekem csalódás volt. Baromi jó alapötlet, remek színészek, de itt vége.

    A végeredmény fájóan közepes. A “fordulat” nevetséges, a film felénél lehet tudni, az erősnek szánt finálé kínosan semmilyen. Az én szememben egy kihagyott ziccer a film.

    (Mondjuk nekem tönkretette az első fél órát egy popcorn-turkáló neveletlen tuskó.)

  6. A Quiet Place nekem hatalmas csalódás volt. Sok mindent bele lehet magyarázni, hogy “mire gondolt a költő”, de sztorija valójában nincs is és tisztára olyan, mint egy ijesztgetős rövidfilm, amibe összehajigálnak olyan szitukat, amikor csöndbe kéne lenni, de valamivel mindig sikerül véletlenül zajt gerjeszteni és akkor jön a bujkálás, meg a várakozás, hogy mikor lépnek már le a lények.

  7. bobjay mindennel egyetértek amit leírtál,viszont,ha ezek a történések nem lennének,nem lenne film sem !néznénk ahogy nem történik semmi!

  8. Bobjay:

    nekem is ez volt a filmmel a bajom, hogy másfél óráig lekötött, levegőt alig vettem. gyönyörű a képi világ, a dráma, feszes, profi a rendezés, erősek a színészek.

    de ahogy kijöttem a moziból vagy két napig azon kattogtam, hogy mennyire következetlen volt az egész film. iszonyatos mennyiségű logikai bukfenc van benne és ezeket simán elengedném az élmény miatt, ha csak mondjuk néha-néha bukkanna fel egy hiba, de jelenetenként foghatod a fejed utólag, hogy már megint egy idiótaság.

  9. Abelh:

    Számomra is ugyanezek voltak a pozitívumok a film nézése alatt és utána csak arra tudtam gondolni, hogy ha a színészeket lecserélnénk sorozatszínészekre és silányabb volna a CGI, meg ész nélkül rángatnák a kamerát, akkor még B filmnek is gyenge lenne a minimális sztori és a temérdek logikátlanság miatt. Nem filmtörténeti remeket vártam, csak egy olyan művet, ami mondjuk megüti a Jelek szintjét, pedig az sem hibátlan film.

  10. Mivel nem találtam rá postot ide írom. Tegnap megnéztem a kutyák szigetét és az utóbbi idők legjobb filmélménye volt. Az egész teremben ketten voltunk (ami nagyon jó volt, de elszmorító is kicsit). Szomorú is volt, vicces is volt, és a látvány valami elképesztő, látszik rajta milyen komoly munkát fektettek bele. Arról nem is beszélve, hogy (gondolom nem szándékosan, mert világszinten is jellemző) gyönyörűen reflektál a jelenlegi magyar politikai helyzetre, csak pislogtam a párhuzamon.
    A lényeg, hogy ajánlom mindenkinek. :)

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.