Guy Ritchie visszatér a gyökereihez: Toff Guys

A King Arthur: Legend of the Sword és a The Man from U.N.C.L.E. dupla buktája (anyagilag, tudom, neked pont tetszett mindkettő, az UNKLE nekem is:) még rendezett egy Aladdint (a film már az utómunkánál tart), de utána ismét jöhetnek az angol gengszterek!

A Toff Guys elvileg a Lock, Stock and Two Smoking Barrels és Snatch filmjeihez lesz közelebb. És ha jól látom akkor nem is egy hatalmas stúdió áll majd mögötte, ami szerintem felüdülés lesz. Mármint Ritchie-nek, mert a King Arthur utáni interjúkon azért lehetett érezni, hogy már őt is zavarta milyen hosszú idő egy stúdiófilm elkészítése.

Eddig azt lehet tudni róla, hogy a Sexy Beast és a Downton Abbey keveréke lesz. Egy nagyon angol drogbáróról szól, aki igyekszik pár oklahomai milliárdosnak eladni az üzletét.

human
írta
2018. 05. 04. 17:12
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Guy Ritchie visszatér a gyökereihez: Toff Guys” bejegyzéshez

 1. Azt kívánom neki,hogy ugyanaz történjen vele is,mint Shyamalannal.
  Megérdemelné eme “kis” kitérő után.

 2. Még nem tudom várjam-e. A King Arthurban pont a túl tömény, túltolt Guy Ritchie stílus zavart legjobban.

 3. Human, nem basztatás, de tele van elírásokkal a szöveg. Mielőtt más szólna be…

 4. sum-blink
  Én már előttes beszóltam. Azóta részben javítva :)

  Az U.N.C.L.E embere nekem is jobban bejött amúgy … abból Armie Hammer szerint még lehet is folytatás.

 5. A Blöff és a Ravasz az agy zseniális filmek…Azt gondolom viszont, hogy megismételni,folytatni azokat a zsánereket már csak öőrlehúzással lehet, DE ne legyen igazam!

 6. A Ravasz és a Blöff örök kedvencek, jöhet több hasonló film is, nem baj ha csak önismétlés.
  RocknRolla nem jött be, valami nem stimmelt azzal a filmmel.

 7. Igen a RocknRolla nem volt jó film, sőt nagyon rossz. Blöff és a ravasz, a mesterműve. Nem tudom tud e még ilyen filmeket csinálni.

 8. Inkább egy RocknRolla szerű próbálkozás, ami ugyan messze nem ér a korábbi két nagy filmje nyomába, de nem is olyan, mint egy Arthur féle fos.
  Az UNCLE szerintem zseniális volt, kár érte.

 9. És a legutóbbi kommentem óta ugye The Gentlemen lett a címe. És ahogy nézem Bad Boys utáni egy héttel januári premiert akarnak neki? Khm. Hát hát hát… akkor az elvárásokat alább lehet tenni és lassan az előzetesnek is illene érkeznie.

 10. tuti a január? mert a Just Mercy is oda volt dátumozva egy ideig aztán hirtelen áthúzták máshova. Mármint nem hiszem, hogy Ritchie filmet eltemetnének januárban.

 11. Én is furcsállom hogy előrehozták a premiert. Semmi sem tuti, de a poszter befutott. Gondolom hamarosan előzetes és annak szövegezéséből már majdnem biztosra vehetjük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.