Vin Diesel a Fast and Furious folytatásokról

A Fast & Furious – Supercharged megnyitóján (egy park F&F “hullámvasútja”) Vin Diesel azt ejtette el, hogy a Fast and Furious 9 egy része Afrikában fog játszódni. Na meg azt, hogy Justin Lin visszatér a lezáró trilógia utolsó két részére, így a kilences mellett a tizediket is ő fogja rendezni majd.

A Rock és Statham spinoffjáról persze semmi. Kackac.

10 hozzászólás a “Vin Diesel a Fast and Furious folytatásokról” bejegyzéshez

  1. Az utóbbi néhány rész már fájdalmasan buta volt, de komolyan mondom várom a következőt, kíváncsi vagyok milyen baromságokat találnak ki. Afrikát pedig szeretem, szóval ez így előre egy piros pont.

  2. Hát gondolom mivel Wakanda megnyitotta kapuit a világ felé ez várható volt, hogy új technológiáju autókkal vereti a cshalád. Majd Shuri segít nekik.

  3. A legjobb részeket Lin rendezte (kivétel a Tokyo Drift) úgyhogy kíváncsian várom mit sikerül összehozni.

  4. Egyértelműen az ötödik volt a legjobb rész, azóta egyre rosszabbak. Na jó, azért a hetedik kiemelkedik a vége miatt, a giccsessége ellenére is méltó búcsúzás volt.

  5. Nekem az első két rész után a TD jött be még. A többi kuka. Jó lenne, ha visszakanyarodnának az illegális utcai versenyzésekhez és felejtenék a James Bond féle gonoszok üldözését, meg a rablásokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.