Jöhet a Hitman’s Wife’s Bodyguard?

Még nincs forgatókönyv, de Cannes-ban már plakáton reklámozzák, hogy lesz majd második része a Hitman’s Bodyguardnak. A reklámszöveg: “The Good. The Bad. And the Batshit cray.”. A cím és az előbbi alapján Salma Hayek karakterét kell majd megvédeni, aki amúgy teljesen őrült.

Úgy tűnik Patrick Hughes is visszatér a rendezői székbe, ami a projekt eddig legrosszabb híre. Remélem legalább új cinematographer lesz, aki nem a bloom effekt megszállottja. Igen, az első részt csak a Reynolds-Jackson dinamika vitte el, nem pedig a jó látvány és akció.

18 hozzászólás a “Jöhet a Hitman’s Wife’s Bodyguard?” bejegyzéshez

 1. Szerintem nem volt baj se a látvánnyal, se az akcióval. Jöhet a folytatás!

 2. Salma Hayek és SLJ együtt volt a legjobb nekem az elsőben, de már arra is más kedvéért mentem el, nagyrészt elég meh volt, csak vmi szerszámos akciójelenetre emlékszem rajtuk kívül

 3. Nem az akcióval volt a gond, hanem hogy az operatőr szétmaszatolta/égette a képeket minden koncepció nélkül. Human is ezt írja és valóban zavaró volt ez, nekem is majdnem elrontotta az élményt, pedig nagyon élveztem.

 4. Igazából már az elsőnek sem volt forgatókönyve. És szerintem értékelhető humora sem…

 5. Nem volt ez vészesen rossz film. Egyszer meg lehetett nézni. Izgalmasabb viszont hogy volt ott egy Rambo 5, meg egy Expendables 4 bejelentés is…

 6. “Ezt megint benézted ez egy jó film volt…”

  mit néztem be? 7/10et adtam rá, te, linkre kattintani képtelen troll. ha szerinted 7/10-nél jobb a akciófilm, akkor mit adsz a sokkal jobb akciófilmekre.

 7. Csinálják csak, bőven van benne potenciál.
  Az első rész is az indokolatlanul alulértékeltek táborát erősíti majd (ahogy a mostani kommentek többségét nézem és ahogy akkor is írtam, túl szigorúak vagytok:D nem Te, Human:D), pedig teljesen szórakoztató, könnyed darab volt. Meg is nézem újra a napokban (hiába, bűn volt anno szinkronnal adni a mozikban).

 8. Nagyon fárasztó volt végignézni. Tele volt kinos és gagyi poénokkal. Elég volt ebből egy is.

 9. Hát ja amúgy pont ezt nézted be max 6/10…A könyvelő az mondjuk egy 7/10

 10. Kellemes csalódás volt a film, nem egy többször nézős, de jó kis felüdülés, jó zenékre illesztve. De hogy a nőkről egy külön sztori??? Na neee :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.