Kecsap: Sherlock Holmes 3, Bright 2, Rambo 5, The Pick of Destiny folytatás, Fornight Avengers, Cornerman, Peter Rabbit 2, Han Solo

Basszus, megint felgyűltek a kisebb hírek, és nem ér mind posztot, pedig vannak közöttük érdekesek.

Például itt van, hogy a Warner kitűzte 2020 december 25-ét a Sherlock Holmes 3. részének. A forgatókönyvet Chris Brancato írja (Hannibal sorozat, Narcos), viszont Guy Ritchie még nincs bejelentve a rendezői székbe, pedig az első kettőt neki köszönhetjuk. Mondjuk most az Aladdin után elvileg gengszterfilemt csinál, viszont ha azzal megvan akkor talán még ráér egy 2019-es forgatásra. Downey és Law visszatérése várható.

Evan Spiliotopoulos (Beauty and the Beast, The Huntsman: Winter’s War, Hercules) pedig a Bright 2 forgatókönyvének esik neki. Ha az első szét volt esve Max Landis és David Ayer írói kezelése után, bár voltak értékei is, akkor mit várhatunk ettől a csávótól? Mondjuk David Ayer marad rendezőnek, bár ezek szerint nem írja. Természetesen a színészek visszatérése itt is várható.

Sylvester Stallone főszereplésével idén szeptemberben állnak neki a Rambo 5 forgatásának. A rendező még nincs meg, de a forgatókönyvet elvileg Matt Cirulnick (Absentia) írta. Elvileg kicsit Takenes lesz amúgy, csak épp iszonyat véresen Ramboval. Egy ismerős lányát menti ki Mexikóból, egy szexkereskedő hálózatra bukkanva.

Jack Black azt mondja, hogy a The Pick of Destiny-t nemhogy foyltatta, de már októberben várható is a bemutatója.

A Fornite rajongók örülhetnek, mert lesz egy Avengers event, amiben a pályára érkezve megtalálható lesz az Infinity Gauntlet, és az azt felvevő játékos átalakulhat Thanos-szá.

Itt egy részlet a HOTEL TRANSYLVANIA 3: A MONSTER VACATION-ból.

Bruce Willis alakítja majd Cus D’Amato-t a Cornermanben. Cus egy lengedás edző volt, többek között Mike Tyson is az ő keze alatt kupálódott ki.

Pár Solo-poszter, a kecsapban elfér.


A Sony berendelte a Peter Rabbit folytatását.

John Lithgow alakítja majd Jud Crandallt a Pet Sematary remakejében.

Jött egy ígykészült a Deadpool 2 betétdalához, amit ugye Céline Deon ad elő. Ha már szóbakerült a vörös hős, akkor Ryan Reynolds elérulta, hogy a filmből kénytelen volt kivágni egy Disney-poént, meg hogy továbbra is reménykedik egy Wolverine-crossoverben.

19 hozzászólás a “Kecsap: Sherlock Holmes 3, Bright 2, Rambo 5, The Pick of Destiny folytatás, Fornight Avengers, Cornerman, Peter Rabbit 2, Han Solo” bejegyzéshez

  1. Pick of Destiny folytatás? FUCK YEAH
    This is not the greatest film in the world… This is just a sequel :D Tribute

  2. Guy Ritchie nélkül nem kell a Sherlock 3. Aztán ha végzett a Sherlock 3-mal, akkor tessék neki megengedni, hogy folytassa az Arthur-t.

    Rambo 5… ignore..

  3. Ritchie nélkül kár kitűzni a dátumot, dehát uigye ez általában nem így megy:D remélem rá fog érni.
    Cornerman, Pet Sematary hírre felcsillant a szemem.
    Ashesnél meg rájöttem, hogy Dion csak azért néz ki ijesztően (a klipben is), mert borzasztóan elnézték az évszámot, amikor kisminkelték..(Ryan instagramján meg legalább kiderült, hogy ki táncolt valójában magassarkúban – bár nem hiszem, hogy ez bárkit is érdekel:D)

  4. Ez a Disney poén kivágása a Deadpool filmből kész röhej! Most már érthető, hogy miért nem fog soha elkészülni az Űrgolyhók 2.

  5. Guy Ritchie nélkül nehéz elképzelni a Sherlock 3-at talán ha Shane Black csinálja akkor meg tudnék bocsájtani max őt tudnám elképzelni helyette.

  6. Abu: Az FB-n szó volt róla, hogy a Frozen (Jégvarázs) című mese lett volna terítéken, de mivel 1-2 éven belül jön a második rész, így a Disney nem akarta, hogy negatív színben tüntesse fel még poén szintjén is az első részt.

  7. na Goosebumps meg Jumanji 2 és jöhet Blacknek a szerelem project.

    Rambo folytatásért kár lenne, olyan szép kerek volt a negyedik. Habár a Rockynál is azt mondtam, hogy kész csoda mennyire méltósággal zárt a Balboa, aztán a Creeddel csak tudta még érdemben folytatni. Lehet Sly-ban érdemes bízni.

  8. 11.Platschu: ha ez így igaz, akkor az nagyon gáz. Cenzúra. Nem hiszem, hogy egy poén miatt kevesebben néznének meg egy Frozen folytatást.

  9. 73 éves Rambo, hááááát…

    Mondjuk múlt hónapban tette ki Sly apó az új edzésvideót, amin 40 kilót emelget, de azért valahol neki is majd fel kell adnia ezt a “harcot”.

    Meglátjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.