16 hozzászólás a “Poszter is van a Rambo V-höz” bejegyzéshez

 1. A negyedik film faszán lezárta a sztorit, nem sok szükségét látom ennek de ha R rated lesz és olyan fasza mint a John Rambo akkor pöröghet!

 2. 1. A Próféta: gondolom a “catch up”-ból származik, ami felzárkózást, utolérést jelent: az olvasókat gyorsan naprakésszé teszi a hírekből. Plusz ugyanez a szóvicc elhangzott a Ponyvaregényben is, ami egy film, tehát stílszerű itt felhasználni. Szerintem.

 3. 2.

  Kb pont ugyanezt akartam írni. Megnézném ahogy elintéz egy kartellt, brutálisan, durván, véresen.

 4. Negyedik rész után abszolút optimista vagyok. Rambo garancia egy fasza R-es akció filmre.

 5. Remélem a főgonosz is komolyabb lesz mondjuk Javier Bardem vagy Benincio del toro.

 6. Az elviccelt és korántsem jól sikerült Feláldozhatók trilógia után igazán visszaevezhetne a komolyabb vizekre (és felejtse már el a mai tini közönséget).
  A kettesben egy perc alatt lezavart Van Damme harcot és a vértelen matiné hármast nehéz lesz elfelejteni…
  Ha annyira akar egy Rambo-folytatást, akkor egy tökös, kemény és felnőtteknek szóló filmet készítsen vagy inkább hagyja.
  A John Rambo szépen lezárta a sztorit, szvsz enélkül felesleges egy újabb bőr.

 7. Ez meglepett, mert két éve még ez volt: “The heart’s willing, but the body says, ‘Stay home!”, és jogosnak is tűnt, tűnik. De hát akkor lássuk, milyen lesz.

 8. Nem értem, hogyan tudott ez a Rambo-széria ilyen irányba elmenni. Az első rész még arról szólt, hogy a veterán katona nem tud beilleszkedni és elfajul a helyzet. A második lassan átmegy csak gyilokba, a harmadik egy kritikán aluli gyilok végig, a negyedik pedig szintén egy gyilok, de olyan látványos és hihető, hogy azt élveztem. És akkor jön az 5., ami szintén egy GYILOK lesz :D Hát nem tudom, inkább ez, mint Rocky 6. nyavalygása, de tényleg nagy szarban a filmipar, látván az elmúlt évek és a jövő felhozatalait.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.