Elhozták a dinókat

A hajó mögött a vulkánkitörésben megsemmisülő sziget, ahonnan Pratték kimentettek pár őslényt, hogy utána mutogassák őket a nagyvárosokban is embereknek. Hát lehet nem kellett volna. Új Jurassic World 2 tv-spot érkezett.

Nem mellesleg kiderült, hogy Chris Pratt 2 millióval többet kapott a Jurassic Worldbeli szerepéért, mint Bryce Howard. Remélem kurvára nem akaszkodik ár a #metoo, mivel egyszerűen Pratt neve a nagyobb, miatta is mentek rá az emberek. Ez az egész nevetséges amúgy, mert… és nem is férfi példával jövök, bár ott is esélytelen volt az azonos fizetés, mittomén a Lethal Weaponokban: az Ocean’s 8-ben 100%, hogy nem ugyanannyit pénzt kaptak a színésznők egymáshoz viszonyítva. A szórakoztatóiparban egyszerűen nem lehet így equal pay patáriát csapni, mert minden arról szól, hogy ki adja el jobban a filmet, ki a nagyobb sztár.

16 hozzászólás a “Elhozták a dinókat” bejegyzéshez

 1. Jó példa a szépség és szörnyeteg lehet ahol Emma Watson biztos többet kapott, mint a férfi főszereplő, vagy Angelina Jolie is biztos sokszor überelte férfi színésztársait.

 2. Szóval így BDH csak 8 millió dollárt kapott? Szegyény… :( :( :(

 3. JW sucks.

  Chris Pratt meg lehet vonzó, de nem tartom akkora színésznek.

 4. cherokee: az “ugyanannyi” egy szó. Csak nagyon terjed ez a hülyeség.

 5. Eszméletlen várós. Ez momentán jobban érdekel mint a Deadpool vagy a Hangya2, pedig nagy Marvel fan vagyok.

 6. Mi köze a fizetésnek a #metoo-hoz? Az, hogy egy adott szerepért ki mennyit kap, egyéni megállapodás kérdése. Ha nem tetszett volna az összeg BDH-nak, akkor bele se ment volna.

 7. Mondjuk szerintem Bryce Dallas Howard messze túl van még így is fizetve ahhoz mérten, hogy mennyire semekkora név, meg hogy sokkal jelentéktelenebb az egész karaktere és szerepe az első filmben. Kb. random módon minden 30 és 40 közötti csinos színésznővel helyettesíthető lenne, és a film semmit sem veszítene ezáltal az élvezeti értékéből.
  Szerintem a 8 millió is egy hülye döntés volt. Ellenben Pratt azt hittem már többet kaphat, mint 10 millió, mert azért volt egy jó fél évtizede – mondjuk a Her-től nézve -, amiben ő nem nagyon nyúlt eddig mellé… Mert minimum anyagilag nem lett bukta egy filmje sem, de sokszor inkább emelte a fényét az adott műnek. Ellenben Howard nem sok emlékezeteset tett le az asztalra, mert az Arany nem miatta lett jobb, mint a középszer, meg más sem.

 8. Csak nekem van olyan érzésem, hogy
  Jurassic World 1. = Jurassic Park 1. (nyitunk egy dinóparkot, de valami nagyon rosszul sül el)
  és Jurassic World 2. = Jurassic Park 2. (ha az előbbi nem jött be, vigyük be a dinókat a városba, aztán valahogy elszabadulnak)

 9. nem vágom, hogy jön ide a #metoo, ez egy tisztán equal pay sztori, úgy tűnik, fogalomzavarok vannak.

 10. cherooke: egy angoloknak szóló sorozatban nagyobb húzónévnek számit egy Doctor, szerintem nem is kérdés.

 11. 12.

  Ez nekem is feltűnt, de nem bánom. Teljesen más megközelítés.
  Arra vagyok már nagyon kíváncsi, hogy a 3. részben mi lesz a sztori, mit találnak ki? Hova lehet ezt értelmesen tovább folytatni. A Nublar-ra nem mehetnek vissza, gyanítom a Sorna-ra meg nem akarnak.

 12. Roli. Szerintem a Kingdom végén az egész őrület elszabadul a világon , nem hiába mondja Malcolm ,hogy a világunk a Jurassic World lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.