Forog a John Wick 3

A film munkacíme Parabellum, és jöttek képek a helyszínről is, méghozzá nem gagyi paparazzi anyag, hanem a John Wick 3 fényképezéséért felelős Dan Laustsentől. Most ide bemásolhatnám a nemrég kiadott semmitmondó (direkt az) tartalmat is, de inkább csak linkelem. A lényeg, hogy egyelőre még nem sokat tudni a tényleges történetről. Na nézzük azokat a képeket.

human
írta
2018. 05. 09. 01:57
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Forog a John Wick 3” bejegyzéshez

  1. A Parabellum szó ez esetben háborútól való félelmet jelenthet, vagy inkább felkészülést a háborúra? Utóbbi esetben kinéz még egy rész. De az is lehet, hogy túlköpültem a dolgot és végig ilyen fegyverrel fogja tolni. (Reklám helye) :D

  2. Akciók terén gondolom hozni fogja megint a kötelezőt. Szóval én várom. A sztori meg sosincs túlbonyolítva inkább legyen érdekes mint csavaros.

  3. Akció tuti jó lesz de a sztori már a 2. részben is szar volt. Mondjuk még így is sokkal jobban járunk ezzel mint a többi akciófilmmel. :D

  4. “A Parabellum csak munkacím.” ahogy írom a posztban, az első mondatban :D mármint nem értem, miért variáltak rajta már többen is.

  5. Ja, semmit sem jelent, lehetett volna .45 ACP is a munkacím, csak a Parabellum szebb szó.
    Remélem jobb lesz mint a mesebeli 2. rész.

  6. Remélem Keanu Reeves e film után neki is lát a Bill és Ted3-nak. Feltéve ha nem kacsa a hír, hogy megcsinálják végre, gyermekkorom egyik kedvenc filmjének a folytatását.

  7. Én várom már, jöjjön.
    Nekem a második résszel sem voltak különösebb problémáim.

  8. Szerintem meg a második rész sokkal jobb volt, mint az első. Kicsit átment a “jó értelemben vett” B kategóriába(ha létezik ilyen) a dumák meg a sok verekedés miatt.

  9. Az első egészen remek volt, a második viccnek egy kicsit erős, de egyébként meg nem tudom értelmezni. Full hülyeség, önismétlő és a vége meg az egyik legostobább befejezés, amit csak valaha filmre vittek.
    Szóval, nekem nem hiányzik a harmadik fejezet.

  10. Johet a harom, de akarmit is jelent a parabellum, remelem negyedik reszt nem terveznek…
    A kettot a mai napig nem tudtam vegig nezni (2szer is bealudtam rajta, majd feladtam) de az egy baromi jo volt.
    Bar mar ott is felmerult bennem hogy ha valakinek szetlovod a terdkalacsat, aztan az allkapcsat, akkor szukseges e meg egy harmadik golyo is kozvetlen kozelrol a halantekaba… de ugy tunt Keaneu tudja mit csinal :D

  11. Basszus emlékszem, mikor ugyanitt néztem a John Wick 2 forgatási képeit és rápörögtem. Pedig nem most volt. Eléggé rohan az idő. Holnapután már ezt a filmet is nézzük a moziban! Legyen akkor tehát holnapután most!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.