Margot Robbie a Birds of Prey-hez kötődő ötleteiről beszél

Rögtön azzal kezdeném, hogy ezek nem a stúdió tervei, csak Robbie ezeket vetette fel számukra, ő így képzeli el a Harley Quinn karakterének a jövőjét ebben a filmben:

I pitched the idea of an R-rated girl gang film including Harley, because I was like, ‘Harley needs friends.’ Harley loves interacting with people, so don’t ever make her do a standalone film. She’s got to be with other people, it should be a girl gang. I wasn’t seeing enough girl gangs on screen, especially in the action space. So that was always a big part of it.

Kevés női banda van, szóval ő egy ilyet szeretne Harley köré, mivel a karakternek szüksége van barátokra. Nem mellesleg R besorolásnak örülne igazán. Az is fontos volt számára, hogy női rendezője legyen a filmnek, amit megkapott Cathy Yan (Dead Pigs) személyében.

11 hozzászólás a “Margot Robbie a Birds of Prey-hez kötődő ötleteiről beszél” bejegyzéshez

 1. Katasztrófa,hogy még mindig ezen lovagolnak nagyon sokat foganak bukni ezeken egyik pillanatról a másikra elkaszálják majd az egészet…

 2. még mindig az inkonzisztencia a belengetett és emlegetett filmek között:D akkor csináljanak inkább egy batman köré épülő világot, abból ki lehetne hozni jó pár évnyit… a többit meglássuk mi lesz, flash meg aquaman majd eldönti kell e JL később.

 3. Margot ezen dolgozik évek óta, meg más egyéb filmeken, amik nem képregényesek lásd I, Tonya. Nem kicsit benne van már a dologban a saját produkciós céggel.
  azt is mondta, hogy a stúdió eddig legyeskedett a Joker Harley film körül és sima Gotham City Sirens, de neki ezekhez producerként nem volt köze..és most úgy tűnik egy helyen állnak. Ez lehet a Hamada effekt akár.

 4. nem szabadna a studióknak hagyni, hogy ilyen nyilatkozatok kimenjenek a saját érdekükben szerintem, legalábbis mielőtt hivatalos szinopszis nincs publikálva. ez kb. olyan, mintha azt mondanák Margot-nak, hogy még mi sem tudjuk mit akarunk, úgyhogy bármit mondhatsz, megnézzük mi a reakció és akkor lehet megcsináljuk…
  ha a WB-nek nem tetszik az ötlet, a brazzers tuti benne lenne…

 5. R-es lesz.Persze.
  Mint a Venom ugye? Eriggyenek már a faszba és inkább forgatókönyvírókat szerezzenek

 6. Már megszerezték, Christina Hodson, kész a könyv, ezért kapta meg a Batgirl film írását is.
  A BvS UC R rated volt, sajna nem az került a mozikba, de persze nem durván R, viszont akkor is volt vér+popó.

 7. @tükör:

  “kb. olyan, mintha azt mondanák Margot-nak, hogy még mi sem tudjuk mit akarunk, úgyhogy bármit mondhatsz, megnézzük mi a reakció és akkor lehet megcsináljuk…”

  ezt hívják piackutatásnak.

 8. Kuka. Nincs ezekre semmi szükség, míg az alapokat nem fektetik le normálisan.

 9. 8. Pontosan. Hihetetlen mekkora luzerek vannak a WB-nél. Amíg nem tudnak normálisan megcsinálni egy ligát addig senkit nem érdekelnek az ilyen zs grade arcok. Robbie már az SS-ben is förtelem volt.

 10. @cherockee igen, az utóbbi években különösen jellemző, hogy mindent alaposan megterveznek és kiveteleznek, ha filmekről van szó a WB-nál. ez nem csak egy random interjú volt, sőt nem is Margot Robbie ötlete, csak volt egy szerződése, hogy tanulja be ezt a szöveget és május 9.-én nyilatkozza le, mintha a sajátja lenne, Cavill meg gondolom a kávéautomata felelős és takarító a studióban, mert minek vennének fel több alkalmazottat, amikor a színészekkel is meg lehet csinálni mindent, zseniális.

 11. Az a baj,hogy eleve nem kéne ezeket boncolgatni sokkal jobban járnának kevésbé ismert hősökkel eredettörténetet kreálni önállo saját filmekben olyanokban mint a deadpool pl…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.