Amerikában 1 héttel később van anyák napja

Ez mindig meglep, de most igazából csak azért ugrott be, mert a héten jött a családfával és származással foglalkozó horrorhoz, a Hereditary-hoz egy új promó, amit erre a napra hegyeztek ki. A lényeg mondjuk úgyis az, hogy továbbra is remeknek tűnik a film.

Ja meg ezek a poszterek is vannak.

5 hozzászólás a “Amerikában 1 héttel később van anyák napja” bejegyzéshez

  1. kicsit félek ettől a marketingtől (hype-tól?) (valószínűleg emiatt lesznek nagyobb elvárásaim a megszokotthoz képest, nagyon várom és alkalmasint nagy kopp lesz – pont ugyanez volt anno az anyám!-mal…)
    Mindenesetre az eddig lepakolt poszterek zseniálisak

  2. Inkabb az a meglepö, hogy Magyarorszagon majus elsö vasarnapja az anyak napja. Europa nagy reszen is a masodik vasarnap a szokas.

  3. Úgy látszik az idei év a jó horrorok éve lesz, eddig már kettőt láttam. Pedig nem ehhez szoktam hozzá az elmúlt pár év alatt. :D Mondjuk ez is inkább családi drámának tűnik és nem igazi horrornak.

  4. nálam inkább a szörnyű horrorok éve eddig, eddig már kettőt láttam. de azért ezt is megnézem, HÁTHA. jóval komolyabb darabnak tűnik, talán nem csalódok. holnap meg avengers, legyen már egy szórakoztató moziélményem is xd a legutolsó film, amire pénzt akartam költeni, de az legalább fixen hoz egy szintet..

  5. Megütném azt a gyereket. Azt hittem a stranger thingses Dustinnál nincs elb@szottabb arcu kisgyerek (de ez nem von le semmit az alakításábol ami amúgy elég jó ). Erre itt van ez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.