Így kéne kinézzenek az Avengerek

A Looper oldal csinált pár mockupot arról, hogy ha a képregényeket követnék a hősök kinézetében, akkor azok hogy néznének ki.

human
írta
2018. 05. 11. 14:03
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Így kéne kinézzenek az Avengerek” bejegyzéshez

 1. Thor az első rész elején (illetve ragnarokben cdak rövid hajjal) viselt ilyen sisakot

 2. A szuperképességeiken is tompítottak, a karakterizálásukon is finomítottak, de ez egyáltalán nem baj. Sőt az sem, hogy nem a kódneveiken szólítják egymást. Sokkal realistább a végeredmény.

 3. A Kapitánynál nem volt nehéz dolguk, benne volt a filmben a képregényes design :)

 4. Hangyánál baromi jól megcsinálták, hogy felfedezhetőek legyenek az eredeti sisak vonásai, mégse legyen nevetséges.

 5. Vicc az összes. Mint a bohócok. 😃😃
  Ezért se értettem pl sose hogy a képregény rajongók miért sírtak mindig, hogy Rozsomák vegye fel azt a fekete/sárga jelmezt valamelyik filmjében. Szerencsére a Fox-nak volt annyi esze, hogy nem erőltették, de a Disney is jól megoldotta. A filmes jelmezek, ruhák sokkal jobbak!

 6. Wandának simán lehetne ilyen cucca, ez azért kár hogy nem csinálják emg. Amúgy a filmek követik a képregénykinézetüket csak hát modernizálva vannak. Egyébként Thornak van sisakja az első rész elején a trónnál. Sólyomszemnek meg az ultimate képregény alakja van.
  Roli nézzél meg néhány rajongói filmet amiben abban a sárga cuccban van. Vagy cosplayt. Ne mond hogy a mozifilmben nem gyatra az fekete bőr cucc, mint egy rossz pornófilmben. Egyébként ezek gyatra photoshopok és te erre alapozol? Ez fáj.

 7. ez az összehasonlítás azért nem túl fair… a bal oldalon egy több válogatáson is átfutott jelmeztervezői munka van, a jobb oldalon meg valami ráfotosopolt/rajzolt valami, de meg lehetne oldani ezt úgyis, hogy ne legyen nevetséges a teljes kopi, volt is már példa rá bőven.

  a jelmez önmagában lényegtelen, de ha egy film nagyon rossz alapjaiban véve is, akkor nehéz arra gondolni, hogy a jelmez tudatosan lett más és nem csak el lett-e baszva az is, még akkor is ha egyébként még a jó kosztüm se mentené meg az adott filmet.
  ha pedig egy film nagyon jó, akkor meg mindegy, hogy néznek ki a szereplők, de erre elég kevés példa van képregény adaptációknál.

  a disney marvel filmeknél szükség van erre a harmóniára, amit alkalmaznak, ahogy a blade-nél, a spawn-nál, és a deadpool-nál is szükség volt. nem viszik túlzásba, de próbálnak valamilyen szinten hűek is maradni a forráshoz, a legtöbb studió ezt az egyensúlyt keresi. ezek a filmek szépülnek meg évekkel később a rajongók emlékeiben, ezek lesznek a referenciák, amire hivatkoznak.

 8. Marvelék szvsz amúgy is sokszor kilognak a képből. Ultronban mikor a mennek Bartonékhoz a vidéki házba.. Bohózat.

 9. Te ez a Click-Bait már kb 2-3 éve terjeng minden “sok reklám” oldalon, 9Gag-en pedig minden hónapban feljön. És mindenki úgy írja, mintha most látná elsőnek

 10. én most láttam elsőnek. nem érzem akkora clickbaitnek, mivel tényleg a képregényes kinézetet próbálták létrehozni, avagy igaz amit állítottak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.