Jövő tavasszal foroghat az Obi-Wan-film, de valójában semmi konkrétum nincs

Gondolom pár helyen belefutottatok, szóval tisztázzuk: az egésznek semmi konkrét alapja nincs, hiszen egy random Star Wars fansitenak kell hinnünk ez esetben, akik exkluzívként hozták le az anyagot különféle forrásokra hivatkozva.

Valójában meg az is lehet, hogy csak kiszámolták: a filmnek már preproductionben kell lenni, és jövőre muszáj forognia valami olyasmi tempóban, mint a Han Solo-nak idén, hiszen a Disney 2020-ban a moziba akarja küldeni az Episode IX. utáni Star Wars Story-t. Ezek után adja magát, hogy 2019 tavaszán forgatják. Bár ha tényleg 2020 decembere a kitűzött cél, akkor lehet mellélőttek. Voltak már más hírek is a témában.

37 hozzászólás a “Jövő tavasszal foroghat az Obi-Wan-film, de valójában semmi konkrétum nincs” bejegyzéshez

 1. Nem úgy volt, hogy a Solo lesz az utolsó Egy SW történet film?! Bár ha sikeres lesz akkor nem értem miért ne jönnének további spinoff-ok.

 2. Minek? Obi-van története talán a legismertebb, legteljesebb. Persze lehet bármit leforgatni ez pénz kérdése, de a mai “dízni” nem képes önálló történetekre csak az átcsomagolásos ismétlés megy neki.

 3. A Solo helyett inkább eszt kellett volna megcsinálni természetesen Mcgregor-al. Szerintem sokkal érdekesebb lett volna a Solo-nál.

 4. Nekem kimaradt, hogy tuti Obi-Wan film lesz.
  Kíváncsi vagyok,bár továbbra is Old Republic-ot várok :) Bár mintha azt már kijelentették volna, hogy az biztosan nem lesz.

 5. Van vagy 20 év,a mi nincs elmesélve Obi-Wan életéből, szóval ez még akár trilógia is lehetne. Az, hpgy a végére remete lett, nem jelenti azt, hogy végig az volt. Elvégre vhogy meg kellett óvni Lukot a birodalomtól.

 6. Nem tudom megérteni, hogy miért kíváncsi mindenki arra mi volt Obi-Wannal ebben az időszakban. Remélem ennél jobb karaktert/eddig csak félmondatban említett történetet húznak elő. BTW Alden elejtette, hogy három filmre írt alá és oké valószínűleg ez a standard mostanában de el tudom képzelni, hogy ha siker a Solo akkor belefér még két rész. Végül is senki nem mondta, hogy a három spinoff az három különböző karakterre épül…

 7. Lehet le vagyok maradva, de nem úgy volt, hogy az ep IX után, 2020-ban a Boba Fett-ről szóló film jön? Meg Yoda filmet is pletykáltak, de már ezeket nem tudom követni… Elég nagy káosz van az SW filmeknél, semmi kidolgozott koncepciót nem érzek velük kapcsolatban.

 8. @Sterling

  Az, hogy aláírt három filmre, az opciót jelent, ill. hogy esetleg felhasználhatják a képmását két másik filmben. Tehát ha pl. véletlenül elkészülne egy Obi-Wan film és úgy döntenének, hgoy a háttérbe berakják Han Solót egy digitális mással, akkor Aldennek már le is pergett egy film (bár ez szerződéstől függ). Akkor meg pláne, hogy ha konkrétan ő ül ott a sarokban és kap is érte creditet.

 9. Tudom ezért írtam, hogy nem annyira furcsa manapság több filmre is aláírni. De míg a Rogue One esetében tudtuk mi lesz a vége (a story miatt nem nagyon tűnhetnek fel máshol) itt van egy viszonylag korrekt színészekből álló cast meg egy jó pár év a New Hopeig. Nekem konnyű pénznek tűnik, az egés meg nem szeret kockáztatni. :D

 10. Előbb az kell, higy megfelelö siker legyen a Solo. :)
  Lesznek még spin off ok azt tuti. Ufye még egy trilogia fix, sztem ugyan ugy közé lesz szurva a többi film

 11. McGregorral imádnám, akár Tattooine-i öreg évek, akár Klón háború alatti Jango-Obi

 12. Engem egy Watto eredetfilm érdekel. Hogy gyűjtögette össze a kis birodalmát, kiknek tette tönkre az életét. Jó kis dráma lenne.

 13. Tökmindegy mit csinálnak ha Obi van 2 órán keresztül a távolba néz és húst sütöget a sivatagban akkor is maguk alá élveznek a SW fanok.Sőt lehet belőle trilógia is.Megnézik megveszik . Ennyi.

 14. Engem az érdekelne mi lett Anakin kis indiai spanjával, miután eljött a Tatuinról. Arról lesz spinoff-prequel-sequel-remake-reboot?

 15. ADMG

  Így van, McGregorrral bármilyen Obi filmet megnéznénk! És ezzel nincs is semmi baj, hiszen az egyik legjobb, ha nem a legjobb karakter-színész páros az egész sagaban

 16. Pontosan, meg legalabb az pre trilogia kedvelői is kapnának vmit igy. Engem az egesz star wars bol, mar csajbez erdekel. A Rey es baromságot mar tuti nem nezem. Han Solo nagyin gagyi lesz vszeg. A következő trilogia meg ugye Ryantol… Ha 1 filmmel ekkora fost tudott kavarni, mit csinal 3 al. :)

 17. engem az is érdekelne, hogy mi lett azzal a csavarkulccsal, amit Jar Jar elejtett, miközben a fogat sugárnyalábjába nyúlt véletlenül. :)

 18. Last Jedi után sajnos semmi nem tud már érdekelni ami SW. Köszi Kathleen Kennedy és #Ryan a kurva anyád!

 19. én eléggé vakon vagyok az SW világgal, de több fórumról is úgy rémlik, hogy a McGregor féle Obi-Wan előzménynek sokan örülnének -> ha igaz is lesz a hír, szerintem ehhez nyúlna vissza a Disney, mert a Solot elég sok kritika érte látatlanban, akkor legalább pozitív buzz lenne talán végig.

  náluk most az a cél, hogy visszanyerjék a közönséget, mert elég komoly bizalomvesztés történt. szóval én arra voksolnék, hogy egy Solo csalódás, vagy bukás ennek a folyamatát nem hogy megakasztaná, de még inkább legitimizálná és felgyorsítaná.

 20. “Nekem kimaradt, hogy tuti Obi-Wan film lesz.”

  ez meg a másik :D mármint nem volt hivatalosan a disney roadmapon

 21. 24.Mate815: ezzel a hózzászólással teljesen egyet tudok érteni.

  Én viszont jobban örülnék egy teljesen más idővonalon teljesen más szereplőkkel előadott történetnek, mert már uncsi, hogy mindig a “keménymag” köré építik a sztorikat.

 22. Luke: ennek mi értelme most? még szinte senki nem látta és csak 200 szavazat van. Várjuk meg a bemutatót, mielőtt ez alapján temetjük.

 23. Mindent elmond a mai Star Wars-ról, hogy fél órán át agyaltam ki a fene az a Mar Csajbez karakter, aki az egyetlen aki Lordboxit érdekli mire rájöttem, hogy az “már csak ez” elírva :D

 24. 33: Sikeres lesz,màr a jegyelővétel miatt is tudható…az, hogy megérdemli,màr màs tészta…

 25. 13. a rouge one szineszek is tobb filmre irtak ala btw, szoval ez nem sokat jelent valojaban

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.