Már csak egy Monster Hunter-film kellett, mi?

Ha jól látom, akkor a Monster Hunter franchise ezer éve indult Ps2-n. Egy elég nehéz RPG-ről van szó, amiben a játékos, nos, szörnyeket öl. Leegyszerűsítve persze. Pont idén is jelent meg a franchiseban egy játék Monster Hunter: World címmel.

Ebből bármi lehetne, nem? Még tavalyi hír volt, hogy az adaptáció rendezője Paul W.S. Anderson (Resident Evil) lesz, a főszereplő pedig ki más lehetne végül mellette, mint a felesége, Milla Jovovich (Resident Evil). Ezzel minden komolyabb reményt le is törtek még 2017-ben. Aztán reménykedhettek a rajongók, mivel másfél évig semmi nem volt a filmről… de most! A frissítés: 60 milliós büdzsével szeptemberben forgatják.

Nyilván most jön valaki védeni a Resident Evil filmeket “az első a legjobb videójáték adaptáció”, de még neki is el kell ismernie, hogy ez egy elég mély szint, még ha az elején lehetett is szórakozni rajtuk.

Ja, logó is van elvileg.

Bár nem játszottam vele, de még nekem is baromságnak tűnik amiket Anderson mondott régebben a projektről.

Sőt, egy tesztfelvétel is akad:

Backup:

17 hozzászólás a “Már csak egy Monster Hunter-film kellett, mi?” bejegyzéshez

 1. Pedig az első RE a legjobb valóban: Ha belegondolsz, létezhet az első rész a játékok mellett. A film legnagyobb előnye, hogy kb semmi köze nincs játékokhoz, nem erőszakolja meg azt és a karaktereket :D

 2. az első a legjobb, igen, de az is cska 6/10, erre gondoltam a posztban, szerintem világos volt. És ez a legjobb a szériában tőlük, szóval ha csak azt ütik meg, már az sem erős.

 3. Legyen bármilyen az első RE film attól még ez a film nem lesz tőle jobb. :D Ráadásul 60 millióból akarják megcsinálni? Ne vicceljenek már. Amúgy a játék se olyan amit igazán jól adaptálni lehetne pedig jó kis játék.

 4. Monster Hunter, mert szörnyek rászabadulnak a nagy városra és fogpiszka meg levadássza őket. Hát végül is monster is meg hunter is…

 5. Andersontól két filmet bírok. Az egyik az Event Horizon, a másik a Pandorum. Nem hiszem, hogy a Monster Hunter olyan jó lesz, mint ezek.

 6. Ha már jól sikerült játékadaptációk is Anderson akkor már inkább a Mortal Kombat. Illetve Event Horizon is egy kifejezetten jól sikerült horror szerintem, ott még lehetett is volna a pasasból valaki. Nem lett. Most meg egy olyan játékból akar semmi pénzből filmet csinálni aminek lényegében semmi sztorija és a lényeg a világ meg a nagy szörnyek? Van értelme…

 7. Resident Evilt azok szeretik, akik a RE játékokat nem ismerik. Lényegében tök más néven is futhatott volna az a filmsorozat.

 8. Nálam a Prince of Persia a nyerő az eddigi játék adaptációk közül. De a MK-t is szeretem, még moziban láttam :D

 9. “Andersontól két filmet bírok. Az egyik az Event Horizon, a másik a Pandorum. ”

  ez valami teszt? a Pandorumot nem ő csinálta.

 10. sum-blink én az összes PC-re megjelent részt kiezreztem, de az első két film bejött…

 11. Jó biztos vannak fanok, én csak két részt toltam végig, meg anno a régiekkel is játszottam, de nekem az animációsok mindig jobban visszaadták a RE feelinget.

 12. A legjobb videójáték adaptáció a Silent Hill és az első MK film ^^. De az új Tomb raider is fogyasztható lett.

 13. Ennek így ránézésre semmi köze a Monster Hunterhez. Hol a Fantasy környezet és a baszom nagy karddal szaladgáló böhöm nagy Dzsungel vadászok. Jó jó a modern környezet biztos olcsóbb de Fuck akkor ne legyen ez a címe.

 14. A Silent Hill még mindig a legjobb játékadaptáció, és nagyon úgy néz, hogy nem mostanában fogják überelni, ha meg igen, akkor az nem Paul W.S. Anderson lesz. Nagyon gyenge rendező, nem is értem hogy volt képes egy Event Horizont összehozni.
  Ez meg hááát, igaz nem ismerem a játékokat, de a leírtak alapján ennek nem nagyon van története.
  És akkor erre építenek egy ilyen rendezővel + 60 misivel. Instant bukta.

 15. Ilyenkor jut eszembe hogy a cégek mintha direkt arra játszanak, hogy bukás legyen ez egész.

  A Monster Hunter franchiset odadják Andersonnak és csak 60 misit hozzá?

  Ezenyi más jobb ötletük is lehetett volna mint ez. De ez így biztos bukás.

 16. Az első RE valóban fogyasztrható volt de az utánna lévők nagyon nem sikerültek… Azt meg valahogy sosem értettem ,hogy Event Horizont ,hogy sikerült olyan jól összehoznia a többi filmjéhez képest. Miért nem maradt inkább akkor azon a vonalon?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.