Fordot is bevetik

Az öreg Ron Howard kiséretével megakaszt egy Alden Ehrenreich interjút. Minden kampány kell már ennek a Han Solo filmnek.

23 hozzászólás a “Fordot is bevetik” bejegyzéshez

  1. Tényleg gyanús :)
    Ettől függetlenül elmosolyodtam Ehrenreich őszinte zavarodottságán. Szerencsétlen gyerek annyi hideg vizet kapott már csak a fanoktól (sajnos érthetően, én sem tudom megszokni Soloként, bár nem háborít fel a dolog), hogy kezdem sajnálni.
    Bizom benne, hogy legalább a scriptet jól megírták. Csak azt. Csak legyen jól megírva a sztori, aztán felőlem akár Jonah Hill is lehet Solo.

  2. Hát ez nem teljesen így van azért. Még egy nagyon hasonló színésszel is necces lenne, nemhogy így.

    Amúgy tudjuk, hogy Harrison Fordnak már a 6-7-hez se volt kedve, az interjúkat eltrollkodta, nem hiszem, hogy magától ment oda pátyolgatni a csávót.

  3. Én már rendesen sajnálom szerencsétlent. Sokszor interjúkból is az jön le nekem, hogy kellemetlen neki ez az egész. Nyílván kap érte annyi pénzt amennyit én életemben nem keresek meg, de ennek ellenére szar lehet, hogy minden pillanatban Fordhoz hasonlítgatják. Ennek a filmnek el sem kellett volna készülnie szerintem, vagy legalábbis nem most.

  4. valee: Mégis mire számított? Nyilvánvaló volt, hogy szét lesz oltva a kis fika feje, teszem hozzá nagyon helyesen. Ha ekkora gyökér vagy, hogy azt hiszed eljátszhatod ezt az ikonikus szerepet akkor meg is érdemled a sok basztatást.

  5. “Ha ekkora gyökér vagy, hogy azt hiszed eljátszhatod ezt az ikonikus szerepet akkor meg is érdemled a sok basztatást.”

    he?

    A srácnak annyi volt a “bűne”, hogy színészként jelentkezett egy szerepre és megkapta. Javítsatok ki, de tudtommal ő semmi olyan negatív szarságot nem tett, ami miatt ilyen jellegű kommenteket érdemelne. A kiszivárogtatott infók alapján nem egy őstálentum – de ebben lehet fejlődni, és különben is, nem ő szerződtette saját magát.

    Nehogy már akkor innentől híres karakter fiatalkori vagy bármilyen, más formájú énjét ne lehessen eljátszani, mert rögtön jönnek az ilyen kaliberű megnyilvánulások. “Ha ekkora gyökér vagy, hogy azt hiszed eljátszhatod ezt az ikonikus szerepet akkor meg is érdemled a sok basztatást”. Basszus, szavak nincsenek rá mennyire ostoba volt ez a komment.

  6. Mate815:

    Pont erről beszélek. Bárki jelentkezett volna ezt kapná tehetségtől, kinézettől függetlenül. Ezért mondom, hogy nem kellett volna ez a film, vagy nem most, hanem 30 évvel ezelőtt. Nem a színész hibája, hogy újracastingolták Fordot.

  7. Valee: Így van, bárkivel ez lenne ezért akinek van egy csepp esze az nem vállal el ilyesmit.

  8. Aki a Star Wars-hoz bármilyen formában hozzányúl a Jedi óta, vállalja szerintem az óhatatlan fikázást – a lóvé és a hírnév mellett, ami vagy jogos vagy nem. (Christensen, Ryan Johnson, ez a srác… de még Lucas is a prequelekkel. Bárki aki hozzányúl.) Szóval szerintem ezzel tisztában volt bőven a srác.

  9. Én csak egyet nem értek: még ki sem jött a film, nem tudjuk milyen, max sejtjük, mégis ilyen kommentek vannak:
    “Nyilvánvaló volt, hogy szét lesz oltva a kis fika feje”
    “Ha ekkora gyökér vagy, hogy…”
    Engem se győzött meg és szerintem se kellett volna hozzányúlni, de ez szimpla rosszindulat.

  10. Ford szerintem ezért a fél perc promóért több $$$-t kapott, mint a srác a filmért :)

  11. valee: Ebben igazad van, ez szimpla rosszindulat a részemről. Dühít, hogy nem képesek semmit kezdeni egy univerzummal amiben ennyi lehetőség van. Egy fikarcnyi eredetiség vagy bátorság nem szorult Kennedy asszonyba meg a munkatársaiba. Ahelyett, hogy bővítenék az SW univerzumot csak a régi nótát fújják és eljátszatnak egy legendás szerepet egy ilyen zs grade arccal mint ez a gyerek. Tapsvihar!

  12. Mate815

    Mégis mennyi lehetőség? Amikor kijött a hír, hogy mind a Johnson féle, mind pedig a GoT alkotók féle trilógia elmozdul a szokásos Birodalom-Skywalker tengelyről azonnal jött a commentcunami sok helyen, hogy “dehátazmárnemisStarWars”. Ahogy sum-blink is mondta feljebb, bármit csinálnak a Jedi óta, a fanok első reakciója az ordító hiszti. Sokszor már látatlanban.

  13. ” Így van, bárkivel ez lenne ezért akinek van egy csepp esze az nem vállal el ilyesmit.”

    kis filmek, több mellékszerep után nem vállal el egy főszerepet egy franchise filmben? hát nem tudom ti hol éltek, de kevés megfelelő korú színész volt hollywoodban, aki nemet mondott volna a solora.

  14. MrAndree: Én örülök is ezeknek a terveknek. Bármit szívesen fogadok ami elmozdul a kurva Skywalker/Birodalom tengelyről. Ez a Solo is király lehetett volna az alvilági, csempészes sztorijával ha csinálnak egy vadiúj karaktert hozzá.

  15. olyat még nem olvastam,hogy bárki dicsérte volna a srácot ellenben mindenki fikázza. akiknek nem tetszik (mondjuk nekem mindegy ki játssza)azok szerint ki lenne a megfelelő választás?

  16. Senki. Han Solo = Ford. Csináljanak új karaktereket aztán azt játszhatja felőlem ez a majom.

  17. “akiknek nem tetszik (mondjuk nekem mindegy ki játssza)azok szerint ki lenne a megfelelő választás?”

    nem mi vagyunk a castingosok, akik átnéztek baromi sok újonc színészt is akár, és ugye kérték is tőlük, hogy adjanak elő a forgatókönyvből. aztán választottak. ez az érvelés a srác mellett részedről eléggé semmilyen.

  18. human : úgy néz ki félreértettél.nem érvelek a srác mellett,mert mint írtam nem érdekel ki játssza.nem vagyok sw fan.szimplán csak kíváncsi voltam,hogy kire gondoltak volna helyette.

  19. Nekem mondjuk egy szavam nem lenne, ha mondjuk Chris Pratt játszaná. Biztos megfogom nézni így is, de abból amit eddig láttam a filmből nem szimpi Alden.

  20. Érdekes, hogy a legtöbb ember (köztük én is) vonakodik kicsit ettől a filmtő, a srác kvalitásai illetve a film körülötti mizéria miatt. És ilyenkor örülök, hogy magyar vagyok és szeretem a focit. Ugyanis elmegyek rá 23.-án, és ,ha szar lesz, akkor azt kapom amit vártam, ha nem akkor pozitívan csalódok, pont mint egy válogatott meccsen. Win-win :)

  21. Nekem semmi bajom a sráccal és a filmet is várom.
    Egyébként Mr. Ford -akit azért szeretek- sem volt egy nagy eresztés az EP VII-ben. Egész végig az volt az érzésem a “játékán”, csak azért vállalta el a szerepet, mert tudta, hogy kinyírják a karakterét és akkor talán végre őt magát is békén hagyják már a mindig elégedetlenkedő SW fanok. Remélem Aldenban több lesz a lelkesedés az új film alatt, mint amit a nagy öreg mutatott. Persze az is lehet, hogy nem, de ezt majd csak a film megtekintése után fogom hibának tekinteni és nem előtte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.