The House That Jack Built-előzetes

Oké, Lars Von Triernek kellett volna rendezni az American Psycho-t. Rendben, itt több lesz a filozofálás, miközben a főszereplő sorozatgyilkos karaktere fejlődik… a még rosszabb irányba.

Eléggé hangulatos és elszállt ez az előzetes.

36 hozzászólás a “The House That Jack Built-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez ilyen itthon titokban nézős film, mert a mozis csapatot tuti nem tudom rábeszélni, aki egyedül megy erre azt meg durván gyanúsnak nyilvánítom :D
    Amúgy tényleg hangulatos.
    Uma kitúrta Charlotte Gainbourgot?
    Viszont már most látom, hogy az állatos rész (kiskacsa) jobban kiveri majd a biztosítékom, mint bármi más…mert hát embereket nem ölnek forgatás alatt, de állatokra már volt példa és pl oké, hogy a kacsát megesszük, de szépen gyorsan, kíméletesen kinyírni a kaját meg vagdosni a lábát nem ugyanaz. Erre van vmi oldal, amit megnézés előtt csekkolni lehet?

  2. @Mekare:
    az imdb szerint még mellékszereplőként sincs benne, kicsit furcsa. bár mostanában Charlotte kevésbé nyomasztó filmekben szerepelt.

    ma van a Cannes-i premier elvileg szóval várjuk a visszajelzéseket és vágjuk a centit november végéig.

  3. Egyetértek beteg és nehéz lesz ráadásul ha hihetünk a kiírásnak naaaaaagyon hosszú 155 perc de mindenképp megnézzük. :P

  4. Jófajta kár,hogy nem készül több ilyen..amúgy a lelkünk legmélyén biztos,hogy jó néhányan szeretnénk a főszereplő bőrébe bújni :)

  5. Az Uma Thurman volt az elején? Jézusom amíg ki nem írták a nevét azt hittem valami feltörekvő noname csaj. Durván máshogy néz ki az arca.

  6. Patrick Bateman után szabadon (most olvasom magát a könyvet – hát ez pont annyira tűnik elmeroggyantnak:D)

  7. ‘amúgy a lelkünk legmélyén biztos,hogy jó néhányan szeretnénk a főszereplő bőrébe bújni :)’

    akkor lehet, hogy jó néhányatoknak orvosi segítséget kellene kérnetek

  8. én jó eséllyel egyedül fogom nézni, ahogy azt tettem a nimfomániással is, ez már csak ilyen hehe. mikor mutatják be, jöjjön már. november?:( ó de ne már. addig tuti újranézem még az antikrisztust, nagyon régóta érik már<3

  9. már vannak fent kritikák és visszajelzések. fújjolásról még nem olvastam, de nagyon sokan otthagyták a bemutatót Cannesban. kell majd hozzá gyomor rendesen.

  10. Bevallom a filmjei kimaradtak eddig, de ez jónak néz ki. Kicsit félek is tőle, személy szerint az ilyen meredek dolgokat annyira nem kedvelem, túlságosan lehúznak, ami persze nem a film hibája, meg igazából értékelem ezeket, csak ez személyes preferencia. Elpusztítanak ezek a filmek belülről, 3 havonta egy ilyen max.
    Amúgy oké, hogy kicsit poénra van véve, de azért érezzük is a dolog súlyát, azért amikor egy ilyen embertelen szemét elkezd munkálkodni.. az nem valami funky dolog.. “amúgy a lelkünk legmélyén biztos,hogy jó néhányan szeretnénk a főszereplő bőrébe bújni :)”
    Hát nem igazán.

  11. @A Próféta:
    még nekem is van lemaradásom a munkásságában, főleg a korai munkáiból. de a Táncos a sötétben-től ajánlom figyelmedbe a rendezői munkáit. mindegyik valamit lerombol benned. a Melankólia ezek közül talán a legkommerszebb, fogyaszthatóbb. Dogville pedig a legegyedibb, csontig hatoló alkotása.
    a téma tálalásától és a rendező megnyilvánulásaitól függetlenül szerintem jól be tudja mutatni milyen mélységek lehetnek egy egyszerű emberben és milyen kilátástalan lehet egy-egy sors.

  12. Atyaég! milyen zseniális,hogy a Fame szól a trailerben. Lars nagy Bowie rajongó.

  13. “már vannak fent kritikák és visszajelzések. fújjolásról még nem olvastam, de nagyon sokan otthagyták a bemutatót Cannesban. kell majd hozzá gyomor rendesen.”

    a végén meg 10 percig tapsoltak, cannes az extremitások filmfesztiválja. amúgy vannak már fújoló kritikák.

  14. Ember esőnek még így nem örült.

    Nekem valahol a Dexter-hez hasonlított, csak itt mintha hiányozna a szabálykönyv :)

  15. szabálykönyv híján pont hogy semennyire nem hasonlítható a Dexterhez :D nézd meg/olvasd el az Amerikai Pszichot. Utána talán, nagyon talán Jack történetét is könnyebb lesz befogadni, ellentétben azzal a több mint 100 emberrel, akik a Cannes-i vetítés közben osontak ki a teremből :D
    Lars Von Trierrel kapcsolatban egyébként nehéz állást foglalni, mert a Dogville nagyon érdekes volt, míg a melankóliát pl. gyűlöltem és végigszenvedtem, így belőlem nem tudna olyan könnyen kibukni az, hogy neki kellett volna rendeznie az American Psycho-t. Egyelőre inkább – bármilyen hülyén is hangzik- azon az állásponton vagyok, hogy jobb, hogy inkább a House That Jack Built mellett kötött ki.

  16. off:
    “nézd meg/olvasd el az Amerikai Pszichot” – köszi, Ellis az egyik kedvenc íróm szóval ez a rész már többszörösen letudva :) Ha szerzel egy helyet a Dorsiába, akkor adok ajándék ruhafogast :)
    Az American Psycho-t meg nem tudom hogy ebben a formában meg kellett volna-e rendezni, mert ha már csinálta a rendezőnő (és voltak elég jó pillanatai), akkor csinálhatta volna rendesen.

  17. off vagy nem off, nem tudom.
    Danzig: haha:D azt hittem, szögbelővőt:D komolyra fordítva: Azt aláírom, hogy a rendezés harmatgyenge volt, és teljesen mindegy, Von Trier mennyire akasztja majd ki a népet, Dillon nem fogja tudni túlszárnyalni azt, amit Bale csinált az Amerikai Psycho-ban:D nem tudom előzetesek alapján megjósolni, mennyire lesz jó, vagy szar a film, de ezt ki merem jelenteni.

  18. most osztottam egy kis észt a sok amcsi szentfazéknak egy fb post alatt, akik jóformán mindent betiltanának, ami szerintük egyszerűen nem fér bele egy civilizált társadalomban, és amúgy is az olyan romlott ember alatti lényeket, akik akár csak elgondolkodnak azon, hogy megnézzék ezt a fertőt, legalább éjjel-nappali megfigyelés alatt kéne tartani, ha nem bezáratni. miért hiszi sok ember, hogy majd ők jól eldönthetik, ki mit nézhet és mit nem:( majd az ilyeneket ölöm meg először, ha végre elkezd hatni ez a sok _beteg_ film

  19. Ez a rendező egy elmebeteg fasz. Matt viszont jó választás, jó hozza majd ezt a karaktert.

  20. Trier-ben nem sűrűn csalódtam, SPOILER a clitoris ollóval való vágása az antikrisztusban is étvágy gerjesztő volt.

  21. Nem lenne rossz ha már végre elfelejtenék ezt a sok erőszakos , beteg témákat . A filmkészítöket már nem is érdekli a valóság ? Manapság minden filmkészítő ha elakarja adni magát az erőszakhoz nyúl , meg a beteg dolgokhoz mert az olyan trendi Tarantíno óta . Viszont már unalmas

  22. “Manapság minden filmkészítő ha elakarja adni magát az erőszakhoz nyúl , meg a beteg dolgokhoz mert az olyan trendi Tarantíno óta . ”

    Tarantino óta? Manapság? Úgy tűnik nem sok filmet láttál még, szerintem merülj el a régebbi horrorok világába kezdetnek.

  23. Hát aki ilyet mond, az szinte biztos, hogy egyáltalán nem ismeri Lars von Trier munkásságát kedves er (de human már meg is előzött a válasszal).

    Aki Trier filmen képes kiakadni…az olyan, mint aki felháborodik ha pucér embereket lát közösülni pornóban. Akinek nincs hozzá gyomra, ne nézze meg, nem kötelező. Meg mikor felejtettek el az emberek elvonatkoztatni attól, hogy ez csak egy film? Biztos “csodás” lenne a világ művészeti diverzitás nélkül. Minden héten csak transformerst néznétek életetek végéig, mert urambocsáss, hogy valaki más fajta filmet forgasson. Ja, hogy akkor meg az a baj, hogy túl sok van abból. Értem.

    Meg kinek mi. Ha ez beteg, akkor az Earthlings c. film (J. Phoenix által narrált doku) nem tudom mi. Az fullra a valóságot mutatja be (ha már ezt hoztad fel) és a hányótál kb. kötelező mellé, nem vicc. Ha azt valaki végig bírja nézni szemrebbenés nélkül, akkor az átesett a tűzkeresztségen. Csak mert a valóság is olyan “csodás”.

    Trier? Új film? Jöhet. Bármikor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.