Bohemian Rhapsody-előzetes

Bizonyos szempontból tök egyszerű helyzetben vannak a Queen-film marketingesei: a számok eladják. Hiába néz ki egy tipikus “zenekaros” életrajzi darabnak, ha sokak kedvenc popdalaival lesz tele.

Az ennyimékkel is, meg amúgy is bírom az ilyesmi filmeket, szóval simán nézős lesz. Mondjuk az őszi premier ellenére sem tűnik Oscar-baitnek egyelőre.

Itt az előzetes:

38 hozzászólás a “Bohemian Rhapsody-előzetes” bejegyzéshez

 1. Simán jöhetne 2 évente ilyesmi, jól eltalállják ezeket. Cadillac Records is csak azért szar, mert köze nincs a valósághoz, max a nevek eggyeznek és ennyi.

 2. Csak az zavart, hogy az eredeti számokat vágták a trailer alá. Arra volnék már kíváncsi, hogy Rami Malek hogyan birkózott meg a dalokkal. Amúgy mindenképp nézős, még ha gyengére sikerül is. Trailer alapján nehéz megítélni, elvégre csak random képsorok zenére.

 3. Kíváncsi leszek meddig viszik végig a történetét, vajon beleviszik-e Freddie betegségét is, hiszen még akkor is aktívan próbált előadni. A “Slightly Mad” is úgy készült el, hogy a klip forgatást szinte végigaludta a kimerültségtől, mégis próbálta fenntartani a látszatot.

 4. Szerintem elviszik a sztorit a végig… úgy érezném kereknek. Hát nagyon kíváncsi leszek, anno az összes könyvet, anyagot elolvastam… irtózatosan várom. (fel kéne eleveníteni addig…)

 5. Én pont azt gondolom, hogy hiába találtak egy szereplőt, akit majdnem tökéletesre maszkíroznak (igazából épp Rami egyedi arca miatt kizökkentő), ha nem áll össze az egész. A Queen nem egy egyszerű zenekar volt. Itt pedig úgy próbálják beállítani, mintha csupa rock and roll lett volna meg dráma, meg feszültség.

 6. @Marcipáncica: Mert fog.
  A filmben elhangzó dalokat úgy vették fel, hogy ténylegesen ő énekel.

 7. Popdalok! :DDD

  Nagyon várós a film, régóta várok már egy Queen filmre. Úgy látom a casting is remek lett. Bizakodó vagyok.

 8. persze, nyilván nem csak tátog, az annyira nem lenne élethű. de nem gondolod hogy akár csak a közelében lenne az eredetihez az amit csinál? Freddie pont ezért (is) volt egyedi, és különleges mert olyanokat művelt a hangjával amit aztán nem sokan csinálnak utána. (ld. emlékkoncert…) szóval továbbra sem értem miért tennék alá az ő hangját. a film Freddie dalairól szól. ha nem az ő hangja lenne benne nem érne semmit az egész.

 9. Kingmacsek dehat a 80as években (The Works, The Game, Hot Space) igencsak elkalandozott a pop irányba. Persze előtte rock n roll történelmet írtak. Ez a film pedig biztos nagyon király lesz, alig várom, hogy bemutassák.

  Ja,és a Bohemian Rhapsody minden idők legnagyszerűbb dala, amelyet valaha megírtak és előadtak, pedig nem a Queen a kedvenc zenekarom. Csak ott van a Top 10ben :D

 10. Marcipáncica: szerintem kezdd el emészteni, hogy Malek fog énekelni a filmben. Kedvenc példámmal élve, sztem senki nem nézte ki Val Kilmerből, hogy így tud énekelni, de meg nem mondod, hogy nem Morrison énekel a Doorsban.

 11. Nekem nem adja, pedig a Mercuryt egy korszakos zseninek tartom, és szívesen nézném.

 12. Mondjuk Morrison nem volt valami nagy énekes :)
  Nekem a Doors a kedvencem, de ének tudásban ne mérjük Freddy-hez.

 13. Hol a mellszore?! Azt miert hagytak le. Legalabb akkora trademarkja volt, mint a bajusz. :(

 14. Nagyon jó. Rami Malek lassan kiérdemelné már az arany szobrocskát. Egyébként azzal a 2-3 mondattal amit mondott az előzetesben már látszik hogy egy az egyben Freddie. Szinte tökéletesen utánozza a stílusát, még a hanglejtését is, sőt az angol akcentusát is.

  Mondjuk szerintem se lesz Oscar esélyes sajnos mert ahhoz túl korai plusz ahhoz túl szórakoztató lesz valszeg. :D

 15. Nagyon jól néz ki. Az Oscar viszont szerintem esélytelen így, hogy Singernek köze van a filmhez.

 16. Kíváncsi vagyok Angliában jegyeladási rekordot dönt-e majd. Amúgy igen, nem is a Queenre kíváncsi az ember, az előzetest látva, hanem a zenékre. Azok időtállóak.

 17. Ha emlékeim nem csalnak Singer kiszállt a filmből és más rendezte. Dexter Fletcher ha jól látom.

 18. Nem elég az alakítás, ha nem fogják szeretni a filmet esetleg, abból meg hogy milyen lehet igazából nem mutatott eleget.
  Nekem hangulatilag eladná ez a trailer, bár annyira nem érdekel, pedig szeretem az ilyesmit…inkább a Majdnem hírest lett kedvem megnézni tőle nem az eladni kívánt filmet…
  Itt még túl keveset mutattak ahhoz, hogy érdekeljen maga a film és ne csak egy playlist

 19. “inkább a Majdnem hírest lett kedvem megnézni tőle”

  eskü ezt kitöröltem a posztból élesítés előtt :D

 20. Srácok, elkeserítettetek. Engem nem érdekel Malek hangja… na mindegy, a film ettől még város csak ezt hülyeségnek tartom. Vagyis azt tudom elképzelni hogy a próbák közbeni pár beéneklést, vagy dallamfoszlányot ő énekli, (nyilván hogy ne lógjon ki a szöveges felvételekből) de alapvetően Freddie lesz alávágva ahol megoldható. Ha így lesz az akkor okés. Amúgy a belinkelt videót én is láttam, de azon úgy tudtam/tudom nem Rami énekel, hanem egy amolyan összemosott felvétel hallható.

 21. Nekem tetszik, korhűnek tűnik, jók a szerkók, a díszletek. Valaki írta, hogy a tömeg cgi mondjuk az fura. Szerintem tuti az eredeti dalok lesznek, mint a trailer alatt is.

  Remélem kiadják a soundrackjét. :D

 22. Nincsen itt semmi más, sztem, csak a kurvajó zene, no meg a történet, ami valós…, a Queen a világ egyik legjobb együttese volt, a Beatles után, nyilván mindenki gondol, azt, amit…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.