Mile 22-előzetes: 10 évvel ezelőttinek érződik Wahlberg új akciója

Egy csávó több kilónyi eltűnt urániumról tud, amiért látszólag a saját kormánya is meg akarja ölni, és Mark Wahlberg meg a csapata kell elkísérje a 22-es mérföldkőhöz. Igazi régimódi akciófilmes történet, és a zsánerben Peter Berg rendező elég jónak számít, szóval még az is lehet, hogy nézhető darabot kapunk.

Mark Wahlberg stars in MILE 22

Csak ezeket a rapzenés előzeteseket hagynák már. Olyan kár, hogy ez lett az új trend.

human
írta
2018. 05. 15. 16:19
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Mile 22-előzetes: 10 évvel ezelőttinek érződik Wahlberg új akciója” bejegyzéshez

 1. Így körbenézve a reakciókat innen-onnan, csak én várom rohadtul ezt a filmet?

 2. A patriots dayben is volt egy akkora akciójelent amit azóta sem felejtek. Szerintem pont attól jó előzetes, hogy régi akciófilmes beütése van. Simán megvettek. Már csak az a kérdés megkapjuk-e itthoni mozikba vagy marad az otthoni adrenalin tuning.

 3. John Malkovich parókában!!!

  Amúgy egynek elmegy számomra, nem vagyok akciófilm néző nagyrészt, de ha ez menne épp a TV-ben, megnézném. Pont az aminek látszik, semmi zsákbamacska.

 4. A Gánya Vesztes’ picsogás tényleg idegesítő a háttérben, de maga a film fixen nézős, és nagy valószínűséggel otthon.

 5. Peter Berg+Mark Walberg=Jó kis akció film
  A csávó a Raid-ből csak ráadás.

  Egyetértek, ez a rap zene a trailer alá, rosszabb nem is lehetne. Magát a stílust sem szeretem,. Akkor inkább az agyon használt kűrt, meg a többi hatásvadász effekt. Azoknak legalább van valami hatása az emberre.

 6. Ilyen zenével utoljára a Safe House-t tudták eladni:D ettől függetlenül jöhet.

 7. Nagyon okésnak tűnik, csupa jó arc a szereplők között, valamint úgy néz ki nem 5 perc darálás lesz benne. Simán megvettek már ezzel. Btw, remélem a 2 csaj is fog zúzni.

 8. Ez felkerült a listára… Jónak néz ki, hangulatosnak, és a legjobb, hogy nincs benne egy kurva szuperhős sem és mégis akció filmnek néz ki… :)
  Várom ezt is mint az EQ2-őt :)

 9. Én csak egy dolgot remélek: nem az lesz a sztori már megint, hogy a csapata odaveszik, és csak ketten maradnak… Mert sajnos eléggé gyanús, hogy a konvoj mindhárom gépkocsiját kilövik, vagy így, vagy úgy…

 10. A “The Kingdom” (meg a Virtuality bukta pilot óta) Peter Berg fanboy vagyok, szóval jöhet.

 11. Lone Survivoros akcióktól még mindíg leteszem a hajam szóval ha olyasmi lesz az akció minősége akkor engem megvettek.

 12. Ja ez frankónak néz ki, Markot meg jó lenne látni valami filmben is mostanában. A rap téma engem nem zavar, csak hogy ez baszottul nem illik most ide.

 13. “Markot meg jó lenne látni valami filmben is mostanában.”

  ?? folyamat tolja, pr hónapja volt az All The Money, előtte nem sokkal a Daddy’s Home 2, előtte a Transformers. Avagy 3 filmje volt (mint a “mindenben ott van” Rocknak) 1 éven belül.

 14. de ezek szinte mind rakás szarok már bocsánat. Mondjuk az All the money kimaradt nekem. Úgy értettem, hogy valami fogyaszthatóban. Daddy’s home is szerintem ritka gyenge, pedig imádom Will Ferel féle agyatlanságokat. A Pancserpolice az egyik kedvencem már bocsánat :D

 15. Jo lesz ez a ferdeszemű gyerek meg nagyon jól tolja ő lesz az új bruce lee :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.