Black Panther őszintén

A Honest Traileresek behúzták fülük farkuk, és az összes negatívumot elintézték 15 másodpercben a film éltetése közben. Sőt, inkább a Marvel univerzumba kötöttek jobban, mint a párducék kalandjaiba. Azért az “alternatív” címen elvigyorodtam.

Bónusznak pedig itt egy videó a film VFX trükkjeiről, mert külön posztot nem akarnék már áldozni neki.

human
írta
2018. 05. 16. 02:44
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Black Panther őszintén” bejegyzéshez

 1. Hát, ennyi fenék nyalást a Honest Trailertől tényleg nem hallottam még. Great ez, great az, great amaz, hacsak nem szarkasztikusan mondták, akkor tényleg nagyon féltek itt a Hate dologtól.

 2. Mertek volna tökösek lenni! Törölték volna picsába a videójukat! Szabad országban mindenki azt mondhat amit szabad. :)

 3. Magasan a legtúlértékeltebb film, amikor valaki a TDK-hoz hasonlította már nevetni sem tudtam, csak nézni rá. A főgonosz teljesen súlytalan (azért mert a rabszolgaságról monologizál 2 percig nem lesz se emlékezetes), a CGI egyszerűen felháborítóan rossz 2018-ban (pedig csak kisképernyőn láttam, milyen gagyi lehetett vásznon) az akciók röhejesek, egyszerűen minden szinten alulmúlta szinte az összes MCU filmet. Ettől még nem lesz bűnrossz, vagy Asylum színvonal, egyszerűen csak az MCU-n belül van az alsó harmadban a Thor 2-vel meg Hulkkal.

 4. Igazából nem olyan rossz film ez, mint amilyennek Human beállítja. A gond inkább az, hogy messze nem is olyan jó, amilyennek a kritikusok.

 5. PC bullshit… Ezt éreztem már La La Landnél is, amikor inkább éltették a nemistudommivoltacíme Oscar nyertes filmet…

 6. Felháborítóan szar/gyenge, ócska fehér-ellenes szeméthalmaz.
  Értékelhetetlen buta katyvasz, csak egy ilyen ostoba píszí-világban lehetett ez a fos ilyen gigasiker…

 7. lol én is 6/10-et küldtem rá imdb-n. lordviktor meg pont azokat a pontokat kritizálja, amik elvitték a filmet pozitív irányba o.O
  pont, hogy több akció és több szerep kellett volna a főgonosszal, a sok üresjárat helyett a vibranium + növény ismeretterjesztővel, a végtelen kövek elmagyarázását letolták 2 percben max az összes filmet egybevéve. ez a pc-zés meg elég unalmas már, ez egy fekete karakter, így kellett bemutatni.

 8. Egy honest trailert néztünk? Azért elég sok negatívumot felhoz benne és nem éltette igazán azpon túl, hogy “cultural significance”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.