22 hozzászólás a “Guardians of the Galaxy Vol. 3. lesz a címe” bejegyzéshez

 1. Meg ugye Drax-szel sem tudni, mi van, mert az Infinity War-ban “nem láttuk”.

  :’D

 2. Jence4: De azért te sem gondolod komolyan, hogy lecserélik Drax-et, Rocket Raccoont vagy Space Lordot? Gamora unalmas karakter volt nem kár érte, Mantis nem hiányozna senkinek sem és a fát is ellehet újra ültetni ha arról van szó. De szerintem a 3 fő karakter mindenképp marad. Engem az érdekelne, hogy Stallone kap-e nagyobb szerepet?

 3. Nem is baj ha maradna a bevált recept. Én nem bánnám ha senkit nem cserélnének le nagyon jó a dinamika a karakterek között. És igen Stallone átvehetné a Yondu után keletkezett űrt ;)

 4. Reméljük többet látjuk majd a régi GOTG csapat tagjait is (Stallone és a társai – Starhawk, Martinex, Charlie-27, Mainframe, Krugarr), tehát nem csak tisztelgés volt egy cameo erejéig. Ráadásul elég ismert arcokat választottak, tehát gondolom kezdeni fognak velük valamit Adam Warlock mellett. Ha jól értelmeztem a róluk szóló cikket, akkor ők a jövőből származnak és bár ők voltak az eredeti Galaxis őrzői 1969-ben, mégis később a Star-Lord vezette csapat lett az “igazi” Galaxis őrzői a köztudatban.

 5. cbeirne
  Arra a jelenetére gondolt, amikor Star Lord Gamorával dumált és Drax a háttérben hallgatózott és mondta, hogy ő láthatatlan…

 6. Mindenki vissza fog térni. Gunn már korábban nyilatkozta, hogy ebben a részben lesz utoljára együtt a megszokott csapat. Vagy hazudott. És itt jön a képbe Adam Warlock is.

 7. “Akkor már tudjuk,hogy életre kelnek…”

  egyáltalán nem biztos, hogy mindenki, ez a kép az első részhez készült.

 8. Jo nyugodjon meg mindenki benne lesznek a következő részben csak kérdés,hogy milyen formában!Amúgy meg warlock fogja lenyomni thanost…

 9. Roberto állandóan Warlock mellett kampányol :D de tényleg nyilatkozták többször, hogy nem lesz köze az Episode 4-hez. Csak a Phase 4-ben vezetik be az MCU-ba.

 10. Olvastam egy korábbi Gunn interjúban hogy a 3. részben nagyobb szerepet szánnak Gamorának. Ha most ez nem egy jó kis trollkodás volt a részéről akkor simán visszacsinálnak mindent.

 11. #17: Miért? Szerintem Gamora nem halt meg.

  SPOILER!

  Gyakorlatilag biztos vagyok benne, hogy a Soul Stone-ba került, és onnan azért simán vissza lehet jönni.

 12. Nem azt mondom,hogy biztos a 4 részben benne lesz,ezért az sem állitom hogy a bosszúállok végleg legyözik thanost én azt mondom,hogy warlock fogja legyőzni valamelyik mcu filmben…

 13. 18.

  A rendezők megerősítették, hogy a lélek kőben van.
  Ezzel csak az a baj, hogy a ‘halála’ felesleges dráma volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.