The Death of Superman-előzetes

A Dc/Warner animációs filmjeiért rajongók most Doomsday békés földi piknikjét nézhetnék meg, de a Justice League kiüti a kezéből a kosarat, amitől berág ez az hietetlenül erős lény. Végül Superman kell majd a megállításához, mindenfajta Marthaaa nélkül.

15 hozzászólás a “The Death of Superman-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ezt látuk már filmen és volt már róla egész estés animácios film is . De azért majd meg lessük

  2. ez a sztori nagyon fájdalmasan gyenge volt eredetiben is. kb “Gyün doomsday, és addig püfölik egymást, míg meg nem halnak. vége”

  3. Teljesen felesleges ezt megint elővenni, nem látok benne nagy különbséget az előző animációshoz képest.

  4. Én azt nem értem, hogy ha rajzfilmben sikerült egy egészen tisztességes Justice League-et összehozniuk, miért nem sikerült filmen…

  5. 3250-et írunk, a legújabb holofedélzeti retro DC szuperhősös élményhez kijött reklámot látva az ifjú Ziplablorg kiküld egy gondolatot a shitterére:
    “Martha hö-hö”
    És így nyeri meg Ziplaborg a Gemini croquette nyereményjátékát, amit minden évben az egészen pontosan 1 milliomodik Martha viccért osztanak ki. A nyeremény természetesen egy utazás a Fhloston Paradicsomba.

  6. ha ezzel betalálnak, akkor az olyan visszajelzés lesz a studió felé, hogy már nem kellenek új történetek, lehet remakelni az előző animációs filmeket és úgy is jön a pénz…R.I.P.

  7. Hú, mekkora dráma! Meghal Superman!
    Ez akkora dolog, hogy a címben el kell spoilerezni!
    Olyan még úgyse volt, hogy feléled a siratott szuperhős…

  8. De ez vótmá…

    Ráadásul évek óta igénytelenek a WB animációs filmjei is. :( Justice League: Gods and Monsters volt az egyetlen ami az Aranykort idézte és Bruce Timm munkásságát.

    Mondanám hogy a tavalyi Harley& Batman is jól néz ki animációra de azt meg nem bírtam végignézni mert számomra unalmas volt. =/

  9. Cardas: Ne is mond! Boringbot, Dupershade, punk Superboy, Steel (na jó ő pont jó volt) és végül megjön Supermullet. Doomsday-nek meg kb. meg azóta nincs semmi személyisége vagy karizmája, ami érdekessé tenné, mint mondjuk Bane-t.

  10. Nem értem, hogy azok akik nem ismernek valamit azok minek okoskodnak. Ez baromira nem ugyan az mint ami régen volt. EZ az igazi képregényes adaptáció, a másiknak kb köze nem volt az alapokhoz. Ráadásul ez két részes lesz. Plusz a jelenleg felépített animációs univerzum része mint az látható a rajzoláson is.

    Tudom hogy divat szidni a DC-t de az animációsok terén még mindig verhetetlenek. Évtizedek óta nem volt szar animációs filmjük. Volt pár közepes de ennyi.

  11. miért ilyen csúnyák a z arcok/kosztümök? vagy csak azért látom ocsmánynak mert mostanság nézem a régi JL-t meg batman razfilm sorozatot?

  12. A mostani animációs filmek úgy 2/3 egy univerzumba játszódik. Batman trilógia, Teen Titans vs JL, JL 1-2. És ez is oda jön. Lesznek Liga tagok is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.