Andy Serkis rendez: Mowgli

Egy farkasok által felnevelt embergyerek fel kell vegye a harcot a gonosz Shere Khan ellen. Gondolom lehetne poénkodni, hogy Andy Serkis kelti életre a főszereplő srácot, de a neve tényleg a rendezés miatt került most elő. Mondjuk azért Baloo-ért felelős lesz, viszont Cate Blanchett lesz Kaa, Benedict Cumberbatch lesz Shere Khan, Christian Bale pedig Bagheera.

A képek alapján úgy gondolom trailer is várható lassan, de egy részlet már van a filmből.

human
írta
2018. 05. 21. 16:54
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Andy Serkis rendez: Mowgli” bejegyzéshez

  1. Csak én nem értem, hogy minek csinálnak ilyen rövid időn belül egy újabb filmet ebből a sztoriból? Főleg, hogy az előző sikeres és szórakoztató volt.

    Annyira más lesz itt a hangvétel? Vagy elviszik valamerre a sztorit, ami újraértelmezi az egészet? Nagyon jókat kellene róla hallanom, hogy menjek rá moziba.

  2. “Há’ ez a ormányos mindenhó’ mohos.”
    Remélebb jobb lesz, mint a Disney-s.

  3. MEd: +1
    azért kíváncsi vagyok, hátha ez is jó lesz. az az előző “mese” tökre tetszik

  4. Akkor most így 3 évente lesz egy Dzsungel könyve film vagy mi? Annyira azért nem egy nagy eresztés az egész, hogy folyamatosan remake-eket kelljen csinálni belőle…

  5. Konkrétan fél óra múlva updatelheted is a bejegyzést azt hiszem
    Ezzel úgy vagyok, mint a King Arthur LotS esetében, alapból eszembe se jutna, hogy megnézzen ugyanazt megint, de aztán máshogy állnak hozzá, hát kell… A legutóbbi Dzsungel könyvét eszembe se jutott megnézni ezt meg várom és elég szomorú voltam, hogy tolni kellett a másik miatt, de legalább több idő volt dolgozni rajta még.
    Remélem olyan darkos lesz nem látunk semmit 😁

  6. Mondjuk a film tuti,hogy korrekt lesz,de serkis helyében nem ezzel indítottam volna…

  7. Már minden témából 2 filmet kapunk…ez a trend, de sajna mindig a 2. Bukik, pedig serkis egy nagyon nagy tehetség.Ez sem fogja elérni a Disney magaslatokat….

  8. Vagy nem, megkerestem hol láttam, rosszul emlékeztem az időre, úgy voltam vele angolok 6 azaz nálunk 7, de nem mert náluk 7 azaz nálunk 8 óra és elvileg kijön az előzetes.

  9. Már 3x elcsöppentem rajta, Cate Blanchett kígyóként is jöhet :DD
    Szép lesz, de szerintem jönnek majd a cgi-os megjegyzések szokás szerint

  10. @MED
    Az előző Dzsungel könyve film eredetileg 2015-ben jött volna ki, miközben ezt forgatták, csak annak a megjelentését a Disney elhalasztotta egy fél évvel, 2016. áprilisára, ezt meg először 2017. októberére, aztán – pont a Disney film megjelenése miatt – 2018. októberére tolták.

  11. Bukás lesz, a Disney változat vagy két éve volt. Mondanám, hogy talán robbanthat azz indiai piacon, de ott eléggé hmmm… speciálisak a fogyasztói igények.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.