Póki hírek: Gyllenhaal, Keaton

Mielőtt mindenki örül: elsőre csak az angol blikk hozta le a hírt, de mostanra már elvileg a THR is megerősítette “in talks”, hogy Jake Gyllenhaal alakíthatja majd Mysterio-t a mostani Pókember film folytatásában.

Mysterio elvileg fontos tagja a Sinister Six-nek.

Közben a Variety azzal is jött, hogy Michael Keaton is visszatér Vulture-ként. Ami a Spider-Man: Homecoming végi jelenetet tekintve azért nem akkora meglepetés.

Ja és a rendező + forgatókönyvíró trió is maradt.

18 hozzászólás a “Póki hírek: Gyllenhaal, Keaton” bejegyzéshez

 1. én kicsit sem örülök. prisonerst akarok, és nightcrawlert, és nocturnal animalst. hiába tetszett a pókember, ez nem gyllenhaal szint :/ el sem tudom képzelni benne, annyira kilóg már a fejemben is. persze megnézem és majd kiderül, de hát nemtom…

 2. Mysterio egy nagyon korrekt választás,ha nem szúrják el az eddigi legjobb gonosz karakter lehet…

 3. Heath Ledgernel is kiakadt a fel vilag hogy mit gondolnak a castingosok … es mi lett a vege? a kepregeny filmek egyik (ha nem a legjobb) legjobb alakitasa

  engem egyedul Vulture visszaterese idegesit. szerintem ahogy lezartak a film vegen, az teljesen jo volt. nem tudom elkepzelni hogy komolyan osszecsapjanak pokemberrel? foleg hogy mar tudja hogy ki o valjoban, raadasul ha artani akarna neki, megtehetne a bortonbol, de ez kiderult a post scenebol hogy nem akar artani neki… na majd meglatjuk

 4. “Heath Ledgernel is kiakadt a fel vilag hogy mit gondolnak a castingosok … es mi lett a vege? a kepregeny filmek egyik (ha nem a legjobb) legjobb alakitasa”

  ez msot hogy jön ide? a legtöbb kiakadás arra megy, hogy Jake ezzel lead a céljaiból és rossz a mostani karrierjének.

 5. Azért a biztos pénz és a népszerűség neki sem fog megártani. Eddig a Marvel remek castingot hozott minden gonosznál, lehet vele is hosszabb távra terveznek.

 6. Gyllenhaalnak max Batmant kellene alakítania, nem egy csövi Mysterio-t ha már erről van szó :D

 7. azért kiváncsi lennék mekkora zsugával győzték meg, de úgyis jön majd Jake a disney féle nyilatkozattal, hogy úh bazmeg mysterio akartam lenni már gyerekkorom óta és ezért a filmért lettem színész

 8. Nem úgy volt a bónuszjelenet alapján, hogy Scorpion lesz az ellenfele? Vagy több is lesz neki?

 9. Remélem a kihalgató módos, mesterséges inteligenciás ruhát kibasszák a picsába. Semmi köze sincs Pókemberhez.

 10. ha Jake eladja magát mainstreambe, akkor szerintem az ügynöke megpróbálja betolni a fősodorba, nem főgoszonak egy Pókember folytatásban, akárhány részre is szerződtetnék.

 11. pont az a szép a főgonoszkodásba a mellékfilmekben, hogy onnan még kiugorhat, ha rosszul sül el, de akár meg is tarthatják.

 12. Szerintem nem fog artani a karrierjenek ez a szerep. Michael Keaton karrierje se tort kette, mert eljatszotta a Keselyut. Jo lesz ez Jake Gyllenhaal-nak, neha kell, hogy a mainstream-ben is szerepeljen, nehogy elfeljtsek a nevet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.