A régi Star Wars Spinoffokról őszintén

Már csak azért is érdemes belenézni a Honest Traileresek eheti videójába, mert kiderül, hogy már régen sem volt minden arany, amin a Star Wars név szerepelt.

human
írta
2018. 05. 23. 04:03
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A régi Star Wars Spinoffokról őszintén” bejegyzéshez

  1. Szerintem sem, főleg az Ewoks/ Droids rajzfilmek, vagy az Endor spinoffok.

    3 film volt és ennyi.

  2. A régi (2003-as) Cartoon Networkos Clone Wars rajzfilmsorozat szerintem szenzációs, pláne a legfeljebb közepes későbbi Clone Warssal szembeállítva. Sajnos a kettő közül az utóbbi lett kánon.

  3. A későbbi Clone Wars 70%-a kurva jó volt, kurva jó karakterekkel és storyval, szerintem

  4. Az elso SW filmjeim az Ewokok meg a Harc az Endor Bolygon voltak, az Ewoks meg alamondasos, piacon vett masolt VHS kazis volt! Kisgyerek voltam es nagyon megfogott mindketto film… tudom hogy elfogult vagyok, de szerintem jok voltak!!! ;)

  5. Dávid, Ayrons: A későbbi Clone Wars sem volt rossz egyáltalán, csak nagyon gyerekbarátra szabták, amit nyilván nem lehet egy Cartoon Networkos sorozat szemére vetni, de a korábbi, rajzfilmes Clone Wars szerintem sokkal élvezhetőbb volt felnőtt fejjel: súlya van az erőszaknak (Grievous tábornok például sokkal félelmetesebb benne, mint a Sithek bosszújában), Anakin jellemfejlődése is nagyon jól kidolgozott, és nekem a humora is jobban bejön.

  6. Szerintem ideje lenne reálisabban megítélni a SW-t. Mitől több mint 10 másik kultfilm?

  7. Én pont a Holiday Specialt hozom fel ellenpéldának a régenjobbvótmindenre. Vagy a Super Mario fiomet.

    Clone Wars Tartakovszky féle nagyon kirely, kell a két rész közé. A renderelt meg vegyes. Ahol R2-esek szenvednek az full gyerekes, némelyik meg egy felnőttnek is unalmas. (Obi Wan 3 részes politikai részei.)

    Kánon meg az, ami Neked tetszik. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.