Dátumok, Shining-folytatás és egy Transformers rosszhír

Elvileg 2019 nyarán jött volna a Transformers: The Last Knight folytatása, de a Paramount most ezt is eltüntette a naptárából. Mondjuk a Bumblebee spinoff még sikeres lehet karácsonykor, és akkor ahhoz hasonló filmekkel túlélhet jelenlegi formájában a franchise. Ha nem, akkor pedig pár év és már dolgozhatnak is a rebooton.

Ezen kívül a stúdió kitűzte az alábbiakat is: Pet Sematary (bár ezt csak előrébb hozták) 2019 április 5, Rocketman 2019 május 17.

Közben a Warnernél a Mark Wahlberg (The Happening) főszereplésével készülő The Six Billion Dollar Man 2019 nyaráról átköltözött 2020 napfényes hónapjaira. Így márciusról az így felszabadult májusi időpontra érkezik a Godzilla: King of Monsters. Rendben, az idei mostani márciusi bemutatók siralmas szereplését nézve amúgy is kellett vele variálniuk valamit a filmmel.

És az ilyen dátumos Pr anyagukból kell megtudnunk, hogy fast trackre, avagy nagyon zöld útra tették a The Shining folytatását, a Doctor Sleep adaptációját. 2020 januárja a bemutató tervezett ideje, és Mike Flanagan (Gerald’s Game) rendezi majd.

11 hozzászólás a “Dátumok, Shining-folytatás és egy Transformers rosszhír” bejegyzéshez

 1. A Transformers folytatás senkinek nem fog hiányozni, inkább pihentessék a szériát aztán indítsák újra, kicsit komolyabbra véve a témát, normális, egymásra épülő történetekkel.
  A Godzilla folytatást nem biztos, hogy túl szerencsés volt a Bosszúállók 4 után rakni, habár ha lesz minimum 3 hét különbség, akkor oké. Szeretném, hogy sikeres legyen.

 2. doctor sleep? az nem tudom mi, a shining-ot sem éltem meg olyan hú de nagy filmélményként, de a rendező mindenképp jó hír nekem. a gerald’s game-et képes voltam megállítani, úgy féltem egy jelenetnél haha

 3. 3. A Doctor Sleep egy King által írt folytatása a Ragyogásnak. Nem olvastam, de aki igen, az eléggé pozitívan fogadta.

 4. Egyébként a Doctor Sleep a könyvre kellesz hogy épüljön és nem a Kubrick féle filmre. Nem sokat olvastam a folytatásból, de van benne egy szereplő, akit a filmben kinyírtak, a könyvekben viszont fontos szereplő.

 5. Nem értem ezeket a random 20-30 évvel későbbi folytatásokat, még ha van könyv alapanyag sem.

 6. 2013-as a doctor sleep. Sztem marhajó kis könyv volt :) váratlan hír, én örülök

 7. tényleg, azt mi alapján döntitek el, hogy a színész után melyik filmjét írjátok zárójelbe?
  Mark Wahlberg (The Happening)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.