Boba Fett érkezik James Mangoldtól

Ha jól veszem ki, akkor ez nem Obi-Wan-film helyett, hanem mellette fejlesztett projekt. Mondjuk csak egyikőjük lehet a követhető Star Wars Story, de ma kiderült elvileg, hogy a mikiegeresek tényleg szeretnének egy Boba Fettről szóló filmet.

Az író és rendező a Logan-ért felelős James Mangold lesz. Csak adja az ég, hogy a Disney tanult a FOX hibáiból, és szabadabb kezet adnak a csávónak, mivel a The Wolverine-en simán látszott a stúdió keze, és csak elment, aztán szabadabban alkotva letette a Logan-t az asztalra. Itt is valami ilyesmit kéne hoznia, és nyilván nem a vérengzésre gondolok ez alatt amúgy.

Amúgy természetesen még ez projekt is elhalhat, elég messze van az a bemutató, ahogy a Josh Trankkel tervezett Obi-Wan Boba Fett filmmel történt.

37 hozzászólás a “Boba Fett érkezik James Mangoldtól” bejegyzéshez

 1. James Mangold egy nagyon jó rendező. Nekem a kedvencem tőle továbbra is az Azonosság.

 2. Ma kiderül milyen a Solo, bár nyilván sejtem… A felmerült spinoffok közül ebben láttam tán a legtöbb potenciált. De szerintem addig elmegy a kedvem már míg kijön.

  Lehet szabad kezet ad, majd utólag cseszik szét a vágószobában. :D

  (Amúgy anno az offisöl time lineon is Boba jött volna R1, Solo után. Akkor a többi pletyka is beigazolódhat. Obi Wan-t pls!)

 3. Kathleen Kennedy meg a szabad kéz hadművelet.Jó poén.Nem kell itt lelkesedni,majd a forgatás közben úgyis lecserélik.

 4. 3.sum-blink

  Én már tegnapelőtt megnéztem a Solo filmet.Nekem százszor jobban tetszett mint a decemberi förmedvény.

 5. Egy újabb felesleges spin off. Láttuk az apját és a gyerekkorát, azt is tudjuk hogyan halt meg. Valószinüleg egy negativ szereplőből szimpatikus, eladható karaktert akarnak majd csinálni. Láttuk milyen jól sült el ez Darth Vader esetében is.

 6. 5. csumej:

  Jó de 0x100 az még mindig 0. Szóval ezzel nem vagyunk előrébb.
  Majd “ingyenesbe” megnézem aztán kiderül.

 7. Boba Fett talán még érdekes is lehetne, ha belevonnák a Clone Wars és Rebels érintett mandaloriai karaktereit. Ám szerintem ő nem egy akkor húzónév, ami miatt az emberek beülnének filmet nézni. Mert Obi-Van egy logikus döntés, hiszen ismert név és vele kapcsolatban bármilyen kalandot bemesélhetnek, de egy szinte szótlan, negatív figurára filmet építeni? Ilyen erővel még egy Jabba vagy Jar Jar spinoff is jobban működne.

 8. Marhára fölösleges ez a film. Amúgy meg már várom, hogy mikor távozik a rendező „kreatív nézeteltérések” miatt, mert arra senki ne számítson, hogy egy Logan kaliberű forgatókönyvet Kathleen Kennedy csak úgy jóváhagy. A Logan azért működött, mert nem PG13 és ettől “emberibb” lett. Egy SW ott kezdődik, hogy PG13, mert hát az egész család menjen már el megnézni. Csak legalább arra ügyeljenek, hogy ne rakják tele erőltetett poénokkal, mint a SOLO-t.

 9. Az jutott még eszembe, hogy remélem Kathleen Kennedy egy erős női Boba Fett-tet képzelt el. Sz*rni kell a kánonra, lehet az nő. Lehet észre se veszi a nézőközönség. ^_^

 10. Még akár lehetne is benne fantázia, de az eddigi ismeretek alapján a dizni önként és dalolva szabotálja az SW filmjeit, így inkább csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezúttal milyen dráma kerekedik majd…

 11. na ez aztán semennyire nem érdekel. mondjuk megnézem mert hülye vagyok, de mindegy. olyan idióta érzés ez, a SW soha nem volt rétegcucc, de volt valami romantikája, egy kerek egész történet, amit rengeteg dolog miatt lehetett szeretni. ebbe rondított bele kicsit Lucas és most rettenetesen a dizni, mintha az lenne a céljuk, hogy öt év alatt minden centet kipaszírozzanak belőle aztán szemétre vágják az egészet. pedig ha okosan csinálnák hosszú távon tervezhetnének vele, de így mi lesz… semmi.

  majd ülnek a jogokon a végén és talán egyszer eladják valakinek. kár, hogy ez lett a SW világból. mindegy, a 4-5-6 mindig megmarad, aztán lehet, hogy a mai gyerekeknek ez jön be ami most megy, ez a dömping az egyre érdektelenebb sztorikkal.

 12. Ron Howard, ahogy volt Cannesban elég őszintén beszélt arről, hogy Kennedy meg a mögötte álló csapatnak van egy nagy SW enciklopédiája, amiben minden készülő projekt benne van, de ahogy ő látta, nagyon nagy bajban vannak, mert fingjuk sincs, hogy mit szeretne a közönség. Ő is úgy látta, hogy van 1-2 csapásirány, de azért ilyen összeszedetlen a filmek, mert nem tudják merre vigyék.

  Ahhoz képest, hogy az SW-nek hatalmas irodalma és múltja van, amit csak filmre kéne vinni, ez elég szomorú.

 13. Bobba Fett-ről voltak jó sztorik a Clone Wars végén, amikor csapatba volt még Assaj Ventres-szel is. Egy olyat nagyon megnéznék!
  Viszont az Obi filmet biztos, hogy lelőtték? Nekem ez új!

 14. Az, hogy évente adnak ki egy új Star Wars filmet eleve egy kurva szar ötlet. Előbb utóbb az emberek ráfognak unni. Ez csak akkor müködne, ha kibaszott jó ötleteik lennének. Nem hagynak arra időt, hogy mondjuk egy film kultikussá váljon. Hiába volt jó a Rogue One, ha utána elveszik a rengetegben. Bőven elég lenne, ha 2-3 évente jönne egy SW film, ami a fő történetet viszi tovább.

 15. lehet, hogy azért vacakolnak az Obivan filmmel, mert annak csak Ewannal van értelme, ő meg épp nem ér rá valamiért.

  az mindenesetre tényleg a stúdió halála, ha azon kezdenek el sakkozni, hogy “jaj vajon mit szeretne a közönség”, aztán kijönnek az agyonmosott középszerekkel, amik senkinek se tetszenek igazán, ahelyett hogy bátran beleállnának néhány kísérletezősebb cuccba, ami eddig igazából minden stúdiónak inkább bejött mint nem (még nekik is, ld Thor3).

 16. a last jedit elnézve nem aggódták magukat halálra azon, hogy mit is szeretne a közönség.
  egyáltalán nem érdekel boba fett, de Mangold miatt kíváncsi vagyok azért, a Logan isteni

 17. Egy manadlori témában szerintem óriási lehetőség lenne, bár felesleges Boba Fettel összehozni szerintem, engedjük el a régi szereplőket..

 18. “Nem kell itt lelkesedni,majd a forgatás közben úgyis lecserélik.” :DDD ez üt

 19. Mikor először találkoztam a Boba Fett hype-pal a neten, azt hittem, hogy kihagytam valamit a filmekből, vagy csak olyan régen láttam őket, hogy teljesen megfeledkeztem a karakterről, aztán újranéztem a filmeket és továbbra sem értem a Boba Fett hype-ot…

 20. Alig várom, hogy a film elején a Sarlacc kihányja magából Boba Fett páncélját és sisakját, hogy utána egy transzgender fekete kislány felvehesse és továbbvigye a karakter amúgy is elképesztő örökségét.

 21. @ntsc
  osztom a véleményed.
  Én magam sem értem miért merül fel egyáltalán a neve is ennek a karakternek bárhol. Semmi érdekeset nem találtam benne, pedig végignéztem a sorozatot is. Lehet, hogy könyvekben érdekesebb, de még csak azt sem tudom, hogy van e róla könyv, és ezzel a nézők legtöbbje így van.
  Bocs a rajongóktól!
  Ezzel a rendezővel biztos jó kis kalandfilm fog elkészülni, de sajnálom, hogy erre a filmre áldoznak időt és erőforrást.

 22. @ntsc
  osztom a véleményed.
  Én magam sem értem miért merül fel egyáltalán a neve is ennek a karakternek bárhol. Semmi érdekeset nem találtam benne, pedig végignéztem a sorozatot is. Lehet, hogy könyvekben érdekesebb, de még csak azt sem tudom, hogy van e róla könyv, és ezzel a nézők legtöbbje így van.
  Bocs a rajongóktól!
  Ezzel a rendezővel biztos jó kis kalandfilm fog elkészülni, de sajnálom, hogy erre a filmre áldoznak időt és erőforrást.

 23. Boba Fett cool. Ezért a hype. A faszma nem cool.

  A Történet a fejvadászokról könyv remek kiindulási alap lehetett volna. Amúgy hasonlóan mászott kitt a Dark Empire képregényben, mint a fenti fan fiomben, amiből screen van kint.

 24. Utána jön majd a jabba aztán a jango fett aztán még qui gon jin meg a tököm se tudja,végül pedig vin diesel legyőzi a teljes birodalmat a halálos iramban 22-ik részében!

 25. Qui-Gon-t simán megnéztem volna, ha már itt tartunk, bírtam az öreg mestert:D de túl öreg már Liam papó

 26. “hurrááááá” … egy újabb tervezett film aminek semmi létjogosultságát nem érzem

  Egyenlőre ott tartok hogy a Solo-ra sem ülök be. Ha csak vmelyik haver be nem fizet XD

  Imádom Obi-Van-t főleg Ewan-t, de még az ő filmjének létjogosultságát se nagyon érzem.
  ezeket a sorozatokat max animációs formában tudnám elfogadni.

  Fentebb elhangzott Qui-Gon vagy Dookoo sztorikat inkább megnéznék… esetleg Yoda bár ő is 8-900 évet ölele fel szóval lehet hogy elkelne neki egy sorozat.

  És akkor még nem beszéltünk a shitekről, vagy a star wars storyk miért nem a legendákat dolgozzák fel …

  ajh … fel vagyok háborodva, nem vagyok hímsoviniszta, de mi a faszt keres egyáltalán egy női vezető az igazgatói székben a star wars projectben …

  Mert még a tökéletes hang vagy a high school musical esetében megérteném :D

 27. Az Utóhatás trilógiában mintha lett volna egy utalás arra, hogy esetleg Boba túlélte a Sarlaccet, de lehet csak én képzeltem bele, mert semmi konkrétat nem ír igazából. Mert engem csak akkor érdekelne ez a film, ha a Jedi után játszódna, nagyon unom már ezt a 3,5-ös korszakot. Beszarás, hogy egy negyven éves filmhez csinálják folyamatosan az előzményeket, ahelyett, hogy a 7. epizód előtti lyukat tömködnék.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.