14 hozzászólás a “Már megint a nyilak” bejegyzéshez

  1. Ez sokkal gázabb mint a Ridley féle. Az az akkori valoságosabb ábrázolásával pl nekem egészen bejött. De ez a csicsamicsa ugribugri kritikán alluli.

  2. Liv:

    A Ridley Scott-féle 2010-es Robin Hood egy kimondottan remek film volt. Egy-két hülyeségtől eltekintve messze a legjobban elmesélt és viszonylag hitelesen megcsinált XIII. században játszódó film volt.

    Persze, Costner verziója szórakoztatóbb, de azért mai szemmel már nem egy mestermű. Akkoriban imádtam, de azért eltelt több mint negyed évszázad és sok dologban (színészek alakítása, korrealizmus, látványvilág) jobb a Scott verzió.

    Ez a 2018-as változat szerintem valószínűleg bukni fog, bár, gondolom szórakoztató lesz.

  3. de valyon miért nyilazta fel Robin Hood Batman szárnysegédjének, a csodafiú logóját?

  4. van egy középkori mindennel foglalkozó Youtube csatorna, a scholagladiatoria, ami nemrég darabokra szedte a film trélerét. Nekem az elég is volt
    inkább tűnik egy “coolnak” szánt fantasy filmnek a Titánok harca, meg Egyiptom istenei, meg a steampunk négy testőr vonalában

    https://www.youtube.com/watch?v=HJOQtU0joTI
    Robin Hood (2018 Movie) Steaming Turd Trailer Review

  5. 4.Zoli:
    A costneres verzió a legjobb karaktereket mutatta be, laza szórakoztató modon. Messze jobb szvsz mint az 1x nézős ujabb. Amiből nekem az igazi RH erzes végig hiányzott. Az meg, h bukik-e, majd elvalik.

  6. Félre ne érts, imádom a Costneres változatot, de amennyire le volt oltva Crowe 2010-ese,az sem jogos. Szerintem a két film megfér egymás mellett, főleg hogy az egyik a legenda Robin Hood előtti előéletét meséli el, a másik meg az erdei ijjász lázadóé.
    Szóval, én mindkét filmet szeretem. Az egyik inkább szórakoztató, de kevésbé reális, a másik kevésbé fun, de némiképp reálisabb. Ennyi. Nálam mindkét film 9/10-et ért.

  7. @Zoli, annyira hiteles jaja, a kedvencem a partraszállás volt, már csak Miller százados hiányzott… :D

    nekem amúgy a Patrick Bergin-es változat jött be a legjobban eddig.

  8. Liv:
    Miért, hogy történt egy invázió akkoriban? Feltetelezem nem a nagy vitorlásokkal kötöttek ki és abból ugrott ki mindenki, hanem ezekhez hasonló evezős hajókkal erhettek el a szigetet. A hajók megjelenésen kívül nem sok köze volt a Ryan közlegény megmentéséhez.
    Patrick Bergin változat nekem nem tetszett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.