Jamie Foxx lesz Al Simmons

A Todd McFarlane írói és rendezői keze alatt készülő Spawn reboot nem eredetsztori lesz, trilógiának van tervezve, és most meglett a főszereplője is. Ami szuperhős film ellenére furcsa lehet: 10 milliós a költségvetés és a Blumhouse stúdió szállítja a pénzt.

human
írta
2018. 05. 30. 01:27
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Jamie Foxx lesz Al Simmons” bejegyzéshez

  1. Ennyi pénzből rá lesznek utalva, h kreatívak legyenek. Akár még jó is..

  2. Korábban felmerült pletykaként, ezek szerint igaz volt és elvállalta. Jó hír. Remélem durva lesz a film, különben kuka.

  3. Ennyi pénzből is lehet jó filmet csinálni, meg sokból is rosszat.
    Egy biztos, nem lesz tele CGI-vel, arra azért kevés ez a pénz.

  4. Remélem ragaszkodik az R besoroláshoz is ehhez a karakterhez muszály lenne. A 10 millió nekem is kevésnek tűnik remélem tesznek azért hozzá. Én minimum egy Deadpool 1 költségvetéssel tudnám elképzelni.

  5. 1. a casting jó, örülök

    2. ha valaki összerakja 10 millióból, akkor az tuti a Blumhouse lesz, jobb kezekben nem lehetne így a projekt.

    3. ettől függetlenül ez a 10 millió nekem is kevésnek tűnik, 30-40-50 környékén megtolhatnák, onnan azért még nem igazán lehetne bukni nagyot. 10 millióból viszont tényleg vagy nagyon nagyon kreatív agymenés lesz, vagy totálisan fapados anyag.

  6. Öhm, valszeg nem hallottátok, hogy Spawn nagyon benne se lesz… állítólag a nyomozó páros körül fog zajlani a cucc… ennyi erővel nem igazán értem, minek szerződtettek egy nagy nevet hozzá… ő viszi majd el a fél költségvetést :D

  7. @dark:
    Spawn film, ami nem Spawn-ról szól? Nanemá!
    Mondjuk a Billy Kincaid sztorit feldolgozhatják. A végén az utolsó 10 percben megérkezik Spawn, és kidekorálja a palival a szobát.

    Őszintén kíváncsi vagyok erre a projectre. Ez tényleg valami űberfaszaság lesz, vagy orbitális bukta. Átmenet nem nagyon van.

  8. Kíváncsi vagyok, olvastam pár Spawnt, bejött az a pár sztori és veszettül jól is néz ki szerintem (mondjuk ha tényleg igaz, hogy ő keveset lesz akkor csökken a várós faktor,de akkor is megnézném csak nem mindegy hol)

    A filmet pedig láttam kiskoromban és akkor azért tök jó volt nekem, a palástjáról emlékszem láttam is talán az HBO-n ilyen werkfilmet anno, hogy akkor mennyire királyság volt, vagyis hát dicsérgették magukat, de tényleg tetszett. Most már azért az nem költséges annyira gondolom, de legalább tényleg rákényszerülnek a kreativitásra.

  9. Szerintem Fox is akar húzni egy meghökkentőt, mint Reynolds a Deadpool-al. Ráadásul a neve miatt, lehet szálnak még be a projektbe mások is pénzzel.

  10. Ha Blumhouse és 10 milla, akkor remélhetőleg brutál R rated, és elviszik horror irányba? Jóóó lesz ez, várom, Foxx-ot is bírom.

  11. “Öhm, valszeg nem hallottátok, hogy Spawn nagyon benne se lesz…”

    ott van a címkén minden

  12. Spawn minden csak nem szuperhős. Az eredet sztorija nagyon drámai szóval simán lehet jó film 10M-ból nélküle is akár.

  13. Ha az animált sorozat hangulatát tudja hozni McFarlane nagy baj nem lehet. Még budget is elég lehet. Csak egy sikátor kell :)

  14. Fiti

    Miért lenne kevés a pénz? Csak egy példa: Skyline
    Az is 10 misibe került, és durván szép a CGI benne.
    Igaz, ott az vitte el a költségvetés nagy részét, de el tudom képzelni, hogy Fox kevesebbel is beéri néha. Vagy ahogy fentebb is írták, megpróbál ő is egy olyat húzni mint Reynolds.

  15. turrican.

    Oké, de a film 95 százaléka egy hotelszobában játszódott, amatör színészekkel. :)
    A példa félig jó, mert rényleg nem volt rossz film.

  16. Wew 10 perce néztem a Spawn animációs rajzfilmet pont tőle! Tök komoly!

  17. Csak akkor, ha az eddigi legvéresebb képregénymozi lesz. Különben direct-to-VHS.

  18. Ha Jamie benne van, sok félhülye producert be lehet már húzni majd, a végére pedig összejöhet egy normális büdzsé

  19. Nekem még az eredeti Spawn film is tetszett. Igaz már akkor is látszottak a gyengeségei és én is tisztában voltam vele, mégis megfogott az egész hangulata. Olyat is olvastam, hogy baromi kevés szöveggel akarnak operálni, és arra játszanak, hogy Jamie Foxx mimikával meg tekintettel hozza le a karaktert főleg (á lá legutóbbi Mad Max), de hogy ez mennyire igaz, nem tudom. Szóval felőlem jöhet, csak csinálják meg jól!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.