Képeken a Bad Times at the El Royale

A filmet Drew Goddard írja és rendezi, a szereplőgárda pedig az alábbi: Chris Hemsworth (Thor), Jon Hamm (Mad Men), Jeff Bridges (The Big Lebowski,), Russell Crowe (The Nice Guys), Dakota Johnson (Fifty Shades), Cynthia Erivo, Nick Offerman (Parks and Recreation) és Cailee Spaeny.

Közülük kerül ki 7 sötét múltú idegen, akik a 60-as években egy lepukkant motelben próbálják rendbehozni az életüket egy veszélyekkel teli éjszaka. Aztán elszabadul a pokol.

11 hozzászólás a “Képeken a Bad Times at the El Royale” bejegyzéshez

 1. hemsworth egy az egyben ugyanaz mindkét képen. talán az esőben állva elkezd képzelődni

 2. Ilyen felső testel elég,ha szét tárod a kezed és oscarra jelölnek…egyébként úgy tudom a pöröly is benne lesz azzal fogy gyilkolászni!

 3. “Ilyen felső testel elég,ha szét tárod a kezed és oscarra jelölnek…”

  hány Oscar jelölése van a srácnak? ja igen.

 4. Kéne ilyen összeállítást csinálni a Kim Jong Un looking at things példájára; Hemsworth does the ‘come at me bro’ posture in the rain, Hemsworth does the ‘come at me bro’ posture in the field, stb…

 5. Egyet röhögtem azon, hogy az abszolúte ismert színészek mellé oda van írva, hogy honnan ismered (Russel Crow, Jeff Bridges), de a Noname-hez meg semmi.

  Human, szerintem felesleges egy Jeff Bridgeshez odaírni, hogy honnan ismerjük, aki a Blogodat olvassa, az alap, hogy ilyen neveket ismer

 6. “Egyet röhögtem azon, hogy az abszolúte ismert színészek mellé oda van írva, hogy honnan ismered (Russel Crow, Jeff Bridges), de a Noname-hez meg semmi.”

  lehet ez a poén? :) de amúgy még az ismert neveket sem mindig tudják az emberek filmhez kötni rögtön memóriából.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.