Peppermint-előzetes: a nő akinek nincs vesztenivalója

Wow, micsoda Punisher filmet kapunk. Ja nem, csak egy családját elvesztő nő jön bosszút állni a korrupt zsarukon és a kartellen. A rendrakás közben pedig a nép hőssé avatja. Mindezt a Taken rendezőjétől az Alias főszereplőnőjével.

A Punisher azért ugrott be, mert látszólag egy drive by, az átlagemberek szemében nem gonosz a hős, hiába öl, meg hasonlók. Mindegy, itt a trailer.

human
írta
2018. 05. 31. 19:06
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Peppermint-előzetes: a nő akinek nincs vesztenivalója” bejegyzéshez

  1. Most azonnal nézném, ha már kinn lenne. Épp ideje volt már egy badass alakítás Jennifertől megint. Eléggé visszavonult vagy átlagos filmeket gyártott. Nyilván a sztori tucat, de attól még rohadt jónak tűnik. Egyébként is a legtöbb akciófilmet nem a történet miatt szeretjük. :D És ha valaki akkor Garner kisasszony el tudja hitetni hog félni kell tőle.

  2. Szeressük az ilyen jó kis bosszúállós filmeket :D Garner nénit meg már elég régen láttam jó filmben :)

  3. Bruce Willis Bosszúvágy filmjének kellett volna így kinéznie :)

    Mint korábban említettem Garner végre visszatért abba a szerepbe, amitől szabadságolta magát az Affleck-generációk legyártásának idejére.

    És újra belead mindent, eszméletlen formát mutat 46 évesen, miközben beleteszi a szívét-lelkét, akkor is, ha tucat-akciófilm, mert ennyi jár rajongóknak, ez az amit Bruce-papa jó ideje elfelejtett.

    Valószínűleg középszer lesz, de minden tiszteletem Garneré.

  4. Huh, első gondolat, OH YEAH!!! Másodikra már eléggé tucat filmnek tűnik, viszont Jennier Garner ismét akciózik, szóval OH YEAH!!!!
    Kedvet is kaptam előrángatni az Aliast, hogy imádtam azt a sorozatot. Nagy mértékben közre játszott anno a sorozatjunkie-ságom kialakulásában… :)

  5. Garner miatt amúgy is nézős lenne, de ez bőven a vállalható kategória! Jöhet!

  6. Misi85:
    Olivier Megaton (hulladék) Taken 3-ja és Pierre Morel Taken-je között ég és föld a különbség és ezt Pierre Morel rendezte. Előre örülök, hogy nem lesznek agyonvágott, kamerarángatós akciójelenetek.

  7. bobjay: ó köszönöm az infót, simán benéztem az egyforma cím miatt. Ettől függetlenül én úgy érzem, hogy kb az egész filmet láttam és nem hozott lázba. Vasárnap délutáni filmnek beférhet.

  8. Nekem tetszik. Jennynek szarul áll a rövid haj, aztán az előzetes 2. felében irtó badass:D És ez neki tökjól áll, hiába elcsépelt a sztori, meg hiába kelt olyan érzéseket, hogy ezt mintha már láttuk volna, nehogy már csak a pasik zúzzanak a vásznon.
    Biztos sokan körberöhögnek eme mondatom miatt, de Garnernek jobban áll az arcoskodás, mint pl Gal Gadotnak, vagy Vikander (új tomb raidert még nem láttam, úgyhogy őt próbálom nem teljesen földbedöngölni)

  9. 16. baldy: Úgy, úgy, egyetértek. Btw, Gardnernek mindig is jó álltak az akciószerepek. Alkata van hozzá.

  10. Végre, Garner visszatért! Anno nekem is nagyon tetszett az Alias, hiába szidják sokan Garnert, ha testre szabott szerepet kap, lubickol a szerepben. A trailer abszolút visszahívta a régi emlékeket róla, szóval várós. És jómagam is egyetértek blady-vel, végre már egy igazi hús-vér női karakter, aki hazavágja a rosszfiúkat. :)

  11. Haha! Simán várós, remélem sikeres lesz, a folytatásban pedig a megtizedelt cartel felbéreli a Könyvelőt ellene. :)

  12. kb egy eve volt az american assasin, ugy latszik most ez a csinald magad mozgalom megy.. Equalizer 2 mellett megfer, keves a regivagasu akciofilm. (de ha tudtok ajanljatok)

  13. Revenge-t ajánlom, az odabaszott, jó kis bosszúállós film. Csaj nagyon jó benne. :D Simán el tudnám őt képzelni egy Tomb Raider szerepbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.