Érdekelne bárkit is az elvetett Han Solo-előzetes?

Jelenleg az a pletyka járja, hogy létezik egy olyan előzetes, amit a Star Wars Celebrationön akartak bemutatni tavaly. Ez attól lenne különleges, hogy csak a kirúgott rendezők, Phil Lord és Chris Miller által forgatott dolog lenne benne.

Ezt olvasva csak az a kérdés merült fel nálam, hogy oké, de számít ez? Mármint filmbuziként a kíváncsiságom felkeltette, de valójában a film fogadtatását elnézve… nem tudom mennyire lenne tényleges igény ilyesmire a nézők részéről.

Lucasfilm had created a Solo trailer to show at Star Wars Celebration, assembled from the footage from Lord and Miller’s shoot. They just chose not to screen it. According to my source, the trailer was cut together and then shelved for exactly the same reasons that Lord and Miller were let go two months later; Lucasfilm wasn’t happy with it.

11 hozzászólás a “Érdekelne bárkit is az elvetett Han Solo-előzetes?” bejegyzéshez

 1. borzasztó ez valahol, hogy egy olyan filmmel promóznak egy filmet amit nem készíthettek el. szerintem mindenki jobban várta millerék változatát amit úgy írtak le, hogy ace ventura-galaxis őrzői keverék. elképzelem ahogy a disney fejesek drága öltönyökben húzgálják a szemöldöküket és igazgatják a nyakkendőjüket a látottaktól… hát igen a punk nem fér össze a méjnsztrímmel.
  mivel szarul szerepel a solo a pénztáraknál nem elképzelhetetlen, hogy kiadják az eredeti változatot milleréktől. én rohannék megnézni!

 2. Engem sose érdekelt Millerék változata, Han Solo egy cinikus, önző karakter volt New Hope elején, nem egy vicceskedő karikatúra. Szóval a Galaxis őrzőiskedés még annyira se illett volna hozzá szerintem mint amit végül kaptunk helyette.

 3. Nem szeretem a két rendezőt, filmjeiket, Star Wars idegen, de ha kijönne posztolhatnád, mert megnézném én is.

  Rogue One extrák közt bíztam az alternatív befejezésben, de persze nem volt…

 4. Nemigen mehet a Snyder Cut mellé, ha jól rémlik a Solo film bejelentésénél már azt kérdezték sokan, hogy minek, tök mindegy ki volt a rendezője. Plusz képregények terén már ott van a Donner cut példának, szóval ha nem is most, de vmikor teljesen jogosan lehet azt hinni már abból kiindulva is, hogy lesz egy olyan kiadás…viszont ezért a Solo cuccért nem igazán könyörög senki úgy hangosan, én legalábbis nem láttam olyan nagy rajongói megmozdulást érte, mint ami a JL után fél évvel is van, vagy lesz épp a MoS évfordulóján.

 5. No ma megvolt.

  Ketten néztük a feleségemmel. Ő utálta. Én meg….meeehhh, hát ezt is láttam.

  Érdekes alkotás, mert bár “meeehhh”, de nem mondhatom, hogy ne éreztem volna feszültséget közben egy-egy jelenetnél, akciónál. Ami azért fontos, lássuk be. De nem érzem azt, hogy újra kellene nézni, ami viszont “gáz” egy SW filmnél. Mert ugye az RO űrcsatája, vagy az epic vége bármikor újranézhető, de ebben most nem tudok ilyet.

  A színészekkel nem volt bajom, talán Pól Betáni játéka tetszett a legjobban. Kevés volt ugyan, de szerintem jól adta a lelkiismeretlen gengsztert, akinél nem tudhatod, hogy megéred-e a következő percet.

  Emiliát sokan szidjátok, nekem vele sem volt bajom. Amikor otthagyta Hant és Csubakkát a végén, nagyon szépen nézett. Jó volt a Maullal való beletőrődő, kényszerpályán mozgó kommunikációja is.

  Ami zavaró volt, az a vágás! Benne vagyunk egy lendületes jelenetben, annak éppen túljutunk a csúcspontján, még ezerrel szólnak a “fanfárok”, élvezném a jelent végét, majd egyszer csak egy másik helyen találjuk magunkat teljesen más hangulatban. Ez kicsit kibillentett..

  Fura volt, hogy a birodalmi katonák odadobtát Hant a SZÖRNYNEK! Mintha a wookee faj ismeretlen lett volna. Persze tudom, hogy ezt nem mondhatták, mert akkor lelövik előre a jelenetet, de akkor is egy kicsit bután jött ki nekem.

  A robottól is sokkal rosszabbat vártam a kommenteket olvasva. Az a jelenet pl tetszett, mikor azt fejtegeti a pilótafülkében, hogy Lando szerelmes belé. Ott vicces volt az abban való meggyőződése. Amúgy szinte el sem mosolyodtam a humorosnak szánt jeleneteken. Nekem nem tűnt vicces filmnek. Pedig vártam, hogy majd jókat kacagok, de nem.

  Örülök Maul felbukkanásának. Ha lesz folytatás Ő tud némi pluszt majd hozzáadni. Bár akkor párhuzamos szálon kell futnia Hannal, aki nem találkozhat vele, hiszen az NH-ban még nem ismeri el az erő létezését! Vagy a zárórészben beüti a fejét és elfelejt minden addig történtet, húzva ezzel egy “váratlan” brazil sorozatost.

  Szóval ez valóban csak egy SW történet, nem több és nem kevesebb. A korábban megírt SW univerzum erősorrendben megelőzi az örökre tökutolsó TFA-t és az FM-et is! Így felkúszik a harmadik helyre a leggyengébbek dobogóján és bronzérmes.

  Kétséges siker mindenesetre.

 6. Maul a Kenobi különfilmet jelenti szerintem. (fuck yeah) Amúgy egy-két apróságtól eltekintve teljesen rendben volt a Solo. A “bukta” oka pedig mint azóta már tudhatjuk, a white male főszereplőben keresendő, nem viccelek tessék utánanézni hova süllyedt a világ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.