24 hozzászólás a “Kin dolgozott többet a grafikus?” bejegyzéshez

  1. Ezzel csak az a baj, hogy Blue nem kisebb mint Owen. Nem értem miért nem tudnak odafigyelni az arányokra?!

  2. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a velociraptor egy kb. “pulyka” volt. :) Ez persze nem rontja az élményt csak miért nem dinora találták ki. Biztos volt ilyen méretekkel rendelkező gyík.

    Idézet valamelyik oldalról…
    “Először is, a filmben nem Velociraptor szerepel, hanem Deinonychus. A JP regényben van is egy rész, amelyikben Alan Grant kijelenti, hogy a Deinonychust a Velociraptor egyik fajtájának tartják, ergo a parkban igazából Deinonychusok éltek, akiket Velociraptornak neveztek. A regény szerint a teljes nevük Velociraptor antirrhopus, de ilyen dinoszaurusz nincsen, viszont Deinonychus antirrhopus van. A JP-féle raptorok voltaképp kitalált lények, amire ráaggatták pár valódi dinoszaurusz nevét.”

  3. Én elfogadtam, hogy megnagyították csak ez a mixelgetés hülyeség.

    A poszter meg lényegében egy screenshot.

  4. Bocs srácok. Nem olvastam vissza mielőtt elküldtem így nem értelmes. De a lényeg átment.

  5. Hát igen ezt már én is kifejtettem, hogy semmi köze a raptorhiz, de még a Deinonychushoz se. Az is fele akkora mont egy ember, és kb szárnykezdeményei voltak a kezén.
    Az utahraptorhoz hasonlit leginkább, csak ugye az összes a terapodák rendjébe tartozik, tehát kellene pár tollacska, meg szárnykezdemény, de ez a legkevesebb.
    Szal a lényeg ezek szarul kidolgozott utahraptorok.
    Amit amugy 93 ban fedeztek fel, szal a könyv után.
    Ergo az egész baromság ugyhogy a genetikailag modositott super dino se rosszabb semmivel :)

  6. na jo de valoszinuleg a Jurassic Park nem szamoltak vele hogy Magyarorszagon mindenki onjelolt dino szakerto :D
    oszinten: jobb elmenyben remenykednetek egy filmmel kapcsolatban ahol csirke meretu lenyek uldoxnek a szarnykezdemenyeikkel embereket ?

  7. De vannak más dinok, amik jöhetnének helyette. Raptorbol akkor már ott a megaraptor. De amúgy meg az azbelsö trilogiábna a compsognatusok eléggé menök voltak. És amúgy még.elég pontosak is. Azért lenne honnan válogatni, csak ezeket szoktuk meg ls nem.merik változtatni. De ugyemlékszem pl a 3 ban már tollasodott a raptor :)

  8. ez még fan made-nek is rossz, a logon kívül nem sok minden van, amibe nem lehet belekötni.

  9. Nincs semmi baj azzal, hogy módososították a Velociraptor méretét, megjelenését. De 4 film után már pontosan tudjuk, hogy mekkora egy emberhez képest. Itt meg alacsonyabb, mintha ülne. Vagy Owen felállt egy székre? Szóval ez egy szarul összerakott poszter. A film viszont nagyon várós.

  10. Fényképezőgép függő lehet ilyen képet csinálni cgi nélkül is leszámítva a dínót..

  11. “Ergo az egész baromság ugyhogy a genetikailag modositott super dino se rosszabb semmivel :)”

    Szerintem igen. A T-rex hangját se tudjuk milyen volt, szerintem nem csak a mozgást érzékelte stb. de ezek beleférnek a fikció kategóriába. Azt viszont fikcióban se tudom életszerűnek tekinteni, hogy az emberiség 20 év alatt ráun egy 65 millió éve kihalt állatfajra és ezért mixelgetni kezdi őket.

  12. A Trex nem csak a mozgást érzékeli, nem.is tudom ezt a baromságot honnan vették :)
    És.valószínűleg csoportban vadászott, nem.egyedül. Csak igy nem sok esélye lett volna szegény Malcolmnak.

  13. Lordboxi: Volt egy jelentéktelen művészfilm amiben azt mondták, hogy a T-Rex csak a mozgást érzékeli. Az volt a címe, hogy JURASSIC PARK.

  14. Igen, ezthogy mondom, hogy a Jurassic Park cimü jelentéktelen művész filmben honnan vették. Föleg, hogy akkortájt még dögevönek gondolták. És ugye csak mozgás érzékelésseé nem lennél tul sikeres dögevö. Ugye ertesz 😂😂

  15. Srácok. A Crichton könyv full tudományos volt, de tele volt pontatlansággal. Filmben sikertelen lett volna 1:1 adaptációban.

    Spielberg családbarátra faragta belenyomott még egy sor butaságot (béka dns miatt nemet váltanak stb.). Nem művészfilm, de nem is dokumentum. :D Blockbuster.

  16. az eg szerelmere ez csak egy blockbuster! nem dokumentumfilm, nem David Attenborough meseli el (valo igaz, a testvere szerepel benne :P :), a film csak szorakoztatni akar! a velociraptor marha jol csengett 93ban, a megaraptor mar akkor is benan hangzott volna! kicsit nagyitottak rajtuk, mert 3 pulyka barmilyen okos is, tenyleg muris es hiteltelen lett volna panikot keltve. a Trexes “csak mozgast lat” is siman elnezheto, en 8 evesen teljesen megkajaltam az egeszet! aztan elolvastam a konyvet is, ami osszehasonlithatatlanul tudomanyosabb es jobb a filmnel, de ennek ellenere orulok minden uj resznek, mert szorakoztatnak, nameg mert amugy sincs tul nagy valasztek a kategoriaban..

  17. Hozzátenném,.hogy én nagyon szeretem mert emiatt lett hobbim az öslénytan,.és még sokaknak. De azért egy picit jobban odafigyelhetnének.

  18. A felnőtté válásban az a rossz, hogy senki sem kérdezi meg többé mi a kedvenc dinoszauruszod. Igazából szarnak is rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.