Tom Cruise és a Halo Jump

Csak kiadták “ígykészült” videóban azt, ahogy a naplementében ugrált Crusie sokezer méteren az új Mission Impossible forgatása alatt.

18 hozzászólás a “Tom Cruise és a Halo Jump” bejegyzéshez

 1. Miért hívják HALO jump-nak? Gondolom nem a HALO játék után kapta a nevét? :D

 2. High Altitude Low Open roviditese, ami a magas ugras, alacsony ernyonyitast jelenti szabadforditasban ;)
  …es tenyleg Respect Tomnak

 3. Bazmeg nem bírom ezt a faszit, de tisztelem a munka iránti alázatát. Le a kalappal. Elképesztő, amiket művel…pedig nem lenne rászorulva :) biztos kapuzárási pánik :D

 4. nem hiszem hogy kapuzarasi panic mert mar jo ideje ezt csinalja.
  En se tudom egekig dicserni a szineszi kepessegeit, de az az energia, hozzaallas, alazat amivel a filmjeihez hozzaall arra szavak nincsenek …

  eskuszom ha egy nap kap egy eletmu Oscar dijjat nem fogom sajnalni tole

 5. Sajnos engem valamiért irritál a megjelenése…….tudjátok,amikor egy vadidegen már startból nem szimpatikus…..valamiért….nem tudom miért. Ettől függetlenül nem semmi ,amit rendre bevállal és megvalósít. Külön öröm a sok green screen ámítás között. Remélem lesz még pár MI. Szeretem ezt a szériát.

 6. “HALO jump”, Fallout cím és a trailer zenéje szintén volt a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands trailer-ben is…. :D

 7. Másfelől irigykedhet rá az ember, hogy ilyeneket megcsinálhat.
  Ahogy Barni is írta, ebben a jelenetben teljesen felesleges, hogy Cruise ugorjon. Manapság olcsóbban rátették volna az arcát egy kaszkadõrre, aki jártas ebben az ugrásban, mint hogy a főszereplőt kiképezzük erre is.
  Ezeket már csak a PR miatt érheti meg nekik, vagy Cruise nagyon élvezi ezeket a mutatványokat.

 8. Szerintem azzal adják el a szériát, hogy Tom maga csinál mindent. Teljesen más lenne a feeling, ha tudnánk, hogy kaszkadőr dolgozik helyette.

 9. Én nagyon bírom a faszit. A régi iskola egyik utolsó mestere. Ha ő is leteszi a lantott nem tudom mit tudnak majd letenni az újhullámosok… kár ,hogy kikopik ez a réteg teljessen. Hajrá Tom még csináld sokáig.

 10. Ez teljesen tudatos húzás, mármint hogy Cruise maga csinálja a jeleneteket. Mindenki erről beszél már hónapokkal a bemutatás előtt, a reklámokat és előzeteseket is erre hegyezik ki, ezért is működik.
  Rettentően szimpatikus figura.

 11. “azzal adják el a szériát, hogy Tom maga csinál mindent. Teljesen más lenne a feeling, ha tudnánk, hogy kaszkadőr dolgozik helyette.”

  bingó, ez a széria egyik nagy ereje.

 12. Ha csinálna egy Collateral előzményfilmet (mert ugye abban öregebbre maszkírozták) ilyen kaszkadőrmutatványokkal, akkor simán vetekedhetne a John Wick-el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.