Ant-Man, Wasp, TV-spot

Új, a humorra koncentráló TV-spot jött az Ant-Man folytatásához. Eskü kíváncsi vagyok a bevételére. Vajon így kettő hatalmasat kaszáló Marvel-film után mennyire van tele a közönség az MCu szuperhőseivel.

5 hozzászólás a “Ant-Man, Wasp, TV-spot” bejegyzéshez

  1. Remelhetoleg sikeresebb lesz mint az elso, ami szerintem messze a legalulertekeltebb mcu film. En baromira varom a 2t.ha tippelnem kene egy osszbevetelt azt mondanam : nyitohetvege 120 M, osszesen a vegere : 780 M

    Persze maximalisan laikus vagyok szoval lehet tok baromsag :D

  2. Valamivel 500 fölött hozott, azt szerintem átugorja bőven (700 körül tippelném én is), a karakter nagyon jó, Paul Rudd a Civil Warban is mekkora király volt :D

    Bár nálam már most sem kérdés, hogy megnézem-e (kétszer legalább), de a Captain Marvel kampányára nagyon kíváncsi vagyok, hogy építenek majd fel egy ’90-es évek (most már) retró hangulatára építő női szuperhősfilmet. Azt gondolom, hogy lehet belőle Wonder Woman/Black Panther-szintű váratlan őrület, vagy akár teljes érdektelenség is.

  3. Teljes érdektelenség tuti, hogy nem!!! Black Panther szerű kasszarobbantást várok. Mármint a Marvel kapitánynál. De a Hangya is termelni fog szépen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.