Jövőre forog a Bill and Ted 3

Amikor arról beszéltek Keanuék, hogy jöhet végre a folytatás, akkor azt hittem, korábban nekiállnak. A címe Bill & Ted Face the Music lesz, és ugye egy kultfilm folytatása. Az omegások szerint jövő január 10-én kezdik majd a forgatását.

Sok évvel a Bogus Journey után játszódik, a főszerepében a fásult, középkorú Tedékkel. A történetet az indítja be, hogy a bandájuk már nem igazán csinál új dalokat, de az emberiség megmentéséhez erre lenne szükség még mindig. Most a lányaikkal közösen adják a fejüket időutazásra, hogy így merítsenek ihletet.

14 hozzászólás a “Jövőre forog a Bill and Ted 3” bejegyzéshez

  1. Régen imádtam, kb 10 évesen láthattam őket. Érdemes újra nézni az első kettőt mai fejjel? Hogy öregedtek a filmek?

  2. 1.

    Én is pont erre gondoltam. Akkor szerettem, vhs-en megvolt valamelyik, de most már kb semmire nem emlékszem. Most így hirtelen nem is érdekel a harmadik, nulla a hype.

  3. Gyerek fejjel én is elég sokat néztem. Mai fejjel azért egy kicsit vesztett a bájából, de abszolút nézhetőek, pláne a nosztalgia faktorral.

  4. A régieket szerettem,de azzal hogy a lányaikkal együtt utaznak,számomra azt is jelenti hogy ezzel a mostani generációt is bevonnák,ami érthető húzás…..de igy…de nem itélek,lássak egy kis ízelítőt Kiss betét dallal 😁😁😁😁

  5. A régieket én is szerettem. De régen nem néztem már úra őket. Kíváncsi leszek mit hoznak össze egyenlőre érdekel a projekt.

  6. Én olyat is olvastam, hogy lesz benne egy poén amikor az idősebb énjeiket látogatják meg, amikor már minden rendben és tőlük akarják ellopni a megírt dalt csakhogy ők ezt nem fogják hagyni. xd

  7. Szerintem ez totál felesleges, biztos bukás kategória.

    Az első két rész is gyenge volt, de ennek így meg már végképp semmi értelme.

  8. @Zoli: Bill és Ted mindkét mindkét kalandja az akkori mozi és popkultúra szerves része volt, több generációt szórakoztatott és igazi vígjáték klasszikus lett nálunk is.
    Kifigurázta az amerikai tiniket, a defektes oktatási és nevelési rendszert, rengeteg jó zenével, poénnal és öniróniával fűszerezve. Nélkülük bizony nem lett volna Beavis & Butthead, de a Wayne világa és Pauly Shore is sokat köszönhet a két rock-tuloknak.
    Ettől függetlenül a harmadik tényleg nem tűnik túl jó ötletnek, főleg, hogy ha a mai elcseszett világot nézzük…
    De úgyis divat a retro, szóval ha a nagy része a múltban játszódik és kihagyják a mai förtelmes zenéket, egy kellemes nosztalgia-menet összejöhet (lásd T2).

  9. Gyerekként szerettem a filmeket. Arra emlékszem, hogy a Haláli Túrát többször is kikölcsönöztem a szomszéd tékából, de a filmekből már csak pár jelenet maradt meg. Azt hittem ezt csak nekem lesz ismerős, nem tudtam, hogy ezek klutfilmnek számítanak. :)
    Nehéz lesz ennyi idő után eladni egy új részt, de én szurkolok neki!

  10. tuti bukó lesz szerintem.úgy gondolom totális érdektelenség fogja körülvenni a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.